Domov   >  Kino
publikované: 19.04.2023 - 12:21  //  aktualizácia: 19.04.2023 - 13:20  //  zobrazené: 779

Air, Expedičná kamera, Super Mario Bros. vo filme, Evil Dead: Vzostup zla, Myška a medveď na cestách, Dungeons and Dragons: Česť zlodejov, Renfield

Program kina (19.4. - 23.4.2023)

Streda 20:00 Air

Žáner: Komédia, Dráma, Životopisný

AIR, v hlavnej úlohe s Mattom Damonom v réžii Bena Afflecka, odhaľuje neuveriteľné spojenie, ktoré zmení budúcnosť jednej značky. A to všetko vďaka partnerstvu medzi vtedajším nováčikom a budúcou legendou Michaelom Jordanom a začínajúcou basketbalovou divíziou tenisiek Nike, ktoré so značkou Air Jordan spôsobilo revolúciu vo svete športu a súčasnej kultúry. Dojímavý príbeh nekonvenčného tímu o stávke na jednu kartu, ktorá môže buď všetko zničiť, alebo zmeniť športové dejiny, o nekompromisnej vízii matky, ktorá vie, aká je hodnota obrovského talentu jej syna, a o najväčšom basketbalovom fenoméne všetkých čias. (zdroj: Continental film)

 

Štvrtok 19:00 Expedičná kamera

Žáner: Outdoor

Filmový festival EXPEDIČNÁ KAMERA je celovečerné premietanie filmov o dobrodružstve, divokej prírode, poznávaní nového, o extrémnych zážitkoch i športoch.

 

Piatok 17:30, nedeľa 17:00 Super Mario Bros. vo filme

Žáner: Animák

Na svete snáď nenájdete obľúbenejšiu dvojicu inštalatérov, ako sú fúzkatí bratia Mario a Luigi. Legendárni hrdinovia zo slávnych videohier prichádzajú na veľké filmové plátno v sprievode štúdia Illumination, ktoré vytvorilo sériu Ja, zloduch. (zdroj: Cinemart)

 

Piatok , sobota, 20:00 Evil Dead: Vzostup zla

Žáner: Horor

Večne rozcestovaná Beth sa rozhodne po rokoch navštíviť svoju staršiu sestru Ellie, ktorá žije s tromi deťmi v stiesnenom byte v Los Angeles. Návštevu však preruší nečakaný objav tajomnej knihy, ktorá vyvolá prastaré zlo a v budove rozpúta peklo. Keď Ellie posadne neľútostný démon, jej blízki musia bojovať o prežitie a čeliť tej najhoršej verzii rodiny, akú si viete predstaviť. (zdroj: Continental film)

 

Sobota 15:00 Myška a medveď na cestách

Žáner: Animák

Kto by nepoznal ukecanú myšku Celestínu a jej najlepšieho priateľa medveďa Ernesta. Táto nerozlučná dvojica sa vracia na plátna kín v novom veselom a napínavom dobrodružstve, ktoré sa točí okolo Ernestových pokazených huslí a cesty do jeho rodnej krajiny, kde je na ich prekvapenie všetka hudba zakázaná. (zdroj: Cinemart)

 

Sobota 17:00 Dungeons and Dragons: Česť zlodejov- titulková verzia

Žáner: Akcia, Komédia, Dobrodružný 

Šarmantný zlodej a skupina nepravdepodobných dobrodruhov podniknú veľkolepú lúpež s cieľom získať stratenú relikviu, ale veci sa zvrtnú, keď narazia na nesprávnych ľudí. Dungeons & Dragons: Česť zlodejov prináša bohatý svet a hravého ducha legendárnej RPG hry na veľké plátno v zábavnom a akčnom dobrodružstve. (zdroj: Cinemart)

 

Nedeľa 20:00 Renfield

Žáner: Horor, Komédia

V tomto modernom monštruóznom príbehu o Draculovom vernom sluhovi sa Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, séria X-Men) predstaví v úlohe Renfielda, večne oddaného pomocníka najnarcistickejšieho šéfa histórie, Draculu (držiteľ Oscara Nicolas Cage). Renfield je nútený zaobstarať svojmu pánovi korisť a splniť každý jeho príkaz, bez ohľadu na to, ako veľmi sa cíti byť ponížený. Teraz, po stáročiach otroctva, je však Renfield pripravený zistiť, či existuje život mimo tieňa Kniežaťa temnôt. Keby tak dokázal prísť na to, ako ukončiť svoju spoluzávislosť. (zdroj: Cinemart)

 

Sledujte: 

Fb: Kino Šaľa

Instagram: kino.sala

Vstupenky si môžete zakúpiť online na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/