Domov   >  Kino
publikované: 24.04.2023 - 10:47  //  aktualizácia: 24.04.2023 - 11:48  //  zobrazené: 960

Alibi na mieru 2, SISU, Mia a ja vo filme, Pápežov exorcista, Úžasný Mauric, Evil Dead: Vzostup zla, Krásna katastrofa

Program kina (26.4. - 30.4.2023)

Streda 20:00 Alibi na mieru 2 

Žáner: Komédia

Povedzte áno najbláznivejšej komédii roka. (Bontonfilm)

 

Štvrtok 20:00 SISU

Žáner: Vojnový, Akcia

Na sklonku druhej svetovej vojny nájde osamelý zlatokop (Jorma Tommila) v divočine Laponska na severe Fínska bohatú zlatú žilu. Keď sa s nájdenou korisťou vydá na cestu do najbližšieho mesta, narazí na oddiel nacistických vojakov, pod vedením brutálneho dôstojníka SS (Aksel Hennie), ktorý chce zlato zhabať pre svoj oddiel. Veľmi rýchlo však zistia, že sa nestretli len z obyčajným zlatokopom, ale s bývalým elitným zabijákom, ktorý stelesní všetko to čo SISU predstavuje - mýtickú "armádu jedného muža", ktorá stelesňuje formu odvahy a nepredstaviteľného odhodlania čeliť všetkým, ktorý mu stoja v ceste pri získaní svojho zlata. (ITA film)

 

Piatok 17:30, Nedeľa 17:00 Mia a ja vo filme

Žáner: Animák

Hlavná hrdinka Mia odchádza so svojím starým otcom do prázdninového domu pri mori a snaží sa vyrovnať so stratou rodičov. Svoju zázračnú knihu si, samozrejme, berie so sebou. Jej čarovný náramok, ktorý je zároveň portálom na vstup do knihy, sa jedného dňa rozsvieti a Miu povolajú do magického sveta fantázie, elfov a jednorožcov – do Centopie. Na Miu, jej starých, ale aj nových priateľov a na celú kúzelnú, farebnú Centopiu čaká dobrodružstvo, aké nikdy predtým nezažili. Na jednom vzdialenom ostrove sa totiž objavil hrozivý Toxor, zloduch v podobe ropuchy, ktorý ohrozuje všetko dobré v Centopii. Veselých okrídlených elfov premieňa na armádu bezduchých otrokov a využíva ich na to, aby ovládol Centopiu a navždy v nej zničil všetko krásne. Mia musí nájsť tri čarovné kamene a jedinečného búrkového jednorožca, aby dokázala Toxora zastaviť a poraziť ho vo veľkej bitke o osud Centopie. Na svojej odvážnej misii odhalí aj legendu o dávnom hrdinovi Centopie a jedno veľké rodinné tajomstvo. (Bontonfilm)

 

Piatok 20:00 Pápežov exorcista

Žáner: Horor

Film je inšpirovaný skutočnými poznámkami otca Gabriela Amortha, hlavného vatikánskeho exorcistu (hrá ho oskarový Russel Crowe). Pápežov Exorcista sleduje otca Amortha pri vyšetrovaní desivého posadnutia malého chlapca a končí odhalením dávneho sprisahania, ktoré sa Vatikán celé stáročia zúfalo snaží udržať v tajnosti. (ITA film)

 

Sobota 17:00 Úžasný Mauric

Žáner: Animák

Zo sveta Úžasnej Plochozeme a kníh Terryho Pratchetta prichádzajú do kín obľúbení hrdinovia v animovanej komédii pre celú rodinu s názvom Úžasný Mauric. Prefíkaný hovoriaci kocúr Mauric sa dá dokopy s partičkou inteligentných potkanov, s jedným nie veľmi bystrým chlapcom a spolu vymyslia plán ako ošklbať obyvateľov malého, ospalého mesta. (Bontonfilm)

 

Sobota 20:00 Evil Dead: Vzostup zla

Žáner: Horor

Večne rozcestovaná Beth sa rozhodne po rokoch navštíviť svoju staršiu sestru Ellie, ktorá žije s tromi deťmi v stiesnenom byte v Los Angeles. Návštevu však preruší nečakaný objav tajomnej knihy, ktorá vyvolá prastaré zlo a v budove rozpúta peklo. Keď Ellie posadne neľútostný démon, jej blízki musia bojovať o prežitie a čeliť tej najhoršej verzii rodiny, akú si viete predstaviť. (Continental film)

 

Nedeľa 20:00 Krásna katastrofa

Žáner: Dráma

Abby sa ako prváčka na vysokej škole chce konečne sústrediť na štúdium a spoločenský život v novom prostredí. Všetko ale naruší zlý chlapec a playboy Travis, ktorý si popri škole privyrába v bitkárskom ringu. Aj keď Abby dlho odoláva jeho šarmu, prehrá s Travisom stávku a musí s ním na intrákovej izbe zostať bývať jeden celý mesiac. Ani jeden z nich však ešte netuší, že možno práve navzájom stretli toho pravého.(Forum film)

 

Sledujte:

Instagram: kino.sala

FB: Kino Šaľa

Vstupenky si môžete zakúpiť online na web stránke kina: http://www.kino.sala.sk/