Domov   >  Kino
publikované: 23.12.2019 - 08:38  //  aktualizácia: 27.12.2019 - 09:06  //  zobrazené: 1840

Čo ponúka naše kino medzi sviatkami?

Rozmýšľate, ako vyplniť voľné dni medzi sviatkami? Pozrite si našu kino ponuku a prídte k nám!

 

JUMANJI: ĎALŠÍ LEVEL (so slovenským dabingom)
27. 12. 2019 – 17:30

Zábava pre celú rodinu!  Vo vianočnej novinke sa Martha, Bethany a Fridge vracajú do hry nájsť Spencera po tom, čo záhadne zmizol. Zisťujú však, že hra sa zmenila a prežiť vo svete Jumanji bude omnoho náročnejšie ako predtým. Pretože Jumanji viac nie je len džungľa, ale aj horúce púšte či zasnežené pohoria s novými, nebezpečnými nástrahami…
Trailer k filmu:

 

 

STAR WARS: VZOSTUP SKYWALKERA (so slovenskými titulkami)
27., 28. 12. 2019 – 20:00

 

STAR WARS: VZOSTUP SKYWALKERA (so slovenským dabingom)
28. 12. 2019 – 17:00

Lucasfilm a režisér J.J. Abrams znovu spoja sily, aby vzali divákov na epickú výpravu do praďalekej galaxie vo filme Star Wars: Vzostup Skywalkera. V strhujúcom závere Ságy Skywalkerov se zrodia nové legendy a odohraje se konečný boj za slobodu galaxie.
Trailer k filmu:

 

 

MASKOVANÍ ŠPIÓNI
28. 12. 2019 – 15:00
29. 12. 2019 – 16:00


Superšpión Lance Sterling a vynálezca Walter Beckett sú totálnymi protikladmi. Lance je kultivovaný, elegantný a nonšalantný. Zatiaľ čo Walter … nie. Ale keď nečakané udalosti všetko zmenia, je táto nepravdepodobná dvojica nútená sa spojiť na veľkú misiu, ktorá vyžaduje neuveriteľné maskovanie – premenu Lanca na statočného, divokého, odvážneho… holuba. Walter a Lance spolu musia pracovať ako tím, alebo sa celý svet ocitne v nebezpečí.
Trailer k filmu:

 

 

ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK
29. 12. 2019 – 18:00

Vianočná romantická komédia v réžii Jakuba Kronera s výnimočným hereckým obsadením, natočená v zimnom prostredí Vysokých Tatier. Scenár filmu sa začína pár dní pred Vianocami a končí na Nový rok a cez množstvo komických, ale i romantických situácií ukazuje, že láska má veľa podôb, ale nakoniec si každého nájde.
Trailer k filmu:

 

AMUNDSEN
29. 12. 2019 – 20:00

Posledný Viging. Muž, ktorý nevedel byť druhý. Aj takto býva označovaný Roald Amundsen, dobrodruh, ktorý zapĺňal prázdne miesta na mape sveta, ako prvý dobyl južný pól a dosiahol obidva póly zemegule. Aký ale v skutočnosti bol tento slávny Nór? Celovečerný film Amundsen zachytáva nielen jeho neuveriteľné výpravy do nepreskúmaných ľadových pustatín či polárne lety vzducholoďou, ale odhaľuje aj súkromie a kontroverznú osobnosť legendárneho objaviteľa vrátane menej známych skutočností, ako bol jeho vzťah s bratom alebo milostné aféry. Režisér filmu Espen Sandberg, ktorý natočil Kon-Tiki a posledných Pirátov z Karibiku, sa nebál ani zobrazenia temnejších stránok Roalda Amundsena. Nad Amundsenovými odvážnymi výpravami žasol celý svet, už za svojho života sa stal legendou. Jeho súperenie o dobytie južného pólu s britským námorným dôstojníkom Robertom Scottom vstúpilo do dejín ako najnapínavejšie objaviteľské preteky všetkých čias. Byť slávnym bádateľom sa Roald Amundsen rozhodol už ako malý. Mal v sebe obrovské odhodlanie, vytrvalosť a tvrdohlavosť. Jeho odvaha však hraničila s posadnutosťou. V živote mal iba jeden cieľ – byť prvý. Tejto túžbe bol ochotný obetovať všetko – dobré meno a povesť, životy svojich druhov aj osobné vzťahy. V pozadí Amundsenových expedícií a objavov stojí jeho praktický brat Leon, ktorý mu zabezpečoval zázemie, staral sa o organizáciu výprav a predovšetkým o ich náročné financovanie. Jedným z ťažísk filmu je práve ich komplikovaný súrodenecký vzťah. Režisér filmu Espen Sandberg na sebe upozornil predovšetkým úchvatným filmom Kon-Tiki, za ktorý získal nomináciu na Zlatý glóbus a na Oscara a filmom Piráti Karibiku: Salazarova pomsta. Najzvučnejším hereckým menom snímky Amundsen je americká herečka Katherine Waterstonová, ktorú diváci poznajú z filmovej série Fantastické zvery a ich výskyt a zo sci-fi Votrelec: Covenant. Vo filme si zahral aj český herec Vojta Kotek a viaceré scény sa natáčali v Prahe (napr. Vltava v snímke Amundsen predstavovala studené more a pražská náplavka prístav v Osle).
Trailer k filmu:

 

Viac informácií o vstupenkách a programe nájdete na http://www.kino.sala.sk
Tešíme sa na vás!