Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 24.06.2022 - 14:03  //  aktualizácia: 24.06.2022 - 14:11  //  zobrazené: 1222

FOTO: Začal sa jarmok, čaká vás asi 70 stánkarov

Pozrite si fotky z pešej zóny, kultúrny program začína o 15.30 hod. pred mestským úradom, večer o 20.00 sa presúva na amfiteáter.

70 stánkarov vás čaká na pešej zóne a Hlavnej ulici. Stánkari budú svoj tovar ponúkať v piatok do 20-tej hodiny a v sobotu od rána 8.00 do cca 20-tej, niektorí si však svoje stánky zložia aj skôr. Aj technici už nachystali na popoludňajší program pódium, máte sa na čo tešiť, užite si jarmočný víkend! Kultúrny program sa bude odohrávať počas dňa pred budovou mestského úradu, večer o 20-tej bude pokračovať na "amfíku".

Do nášho mesta zavítali aj delegácie a súbory zo zahraničných partnerských miest. Oficiálne ich privítame aj na pódiu o 18-tej. Po privítaní "vykričíme do sveta" úspech našich skvelých hádzanárok! Slávnostne vystúpia na pódium v jednotnom oblečení a prevezmú si malý darček v podobe športovej fľašky na nápoj a diplomy. Fľašky majú personifikovaný nápis, vymyslený presne na túto príležitosť. Nenechajte si to ujsť!

Postupne budeme prinášať články zo spomínaných podujatí. Z kultúrnych vystúpení pridajú fotografie kolegovia začiatkom budúceho týždňa. 

 

(ek)