Domov   >  Kino
publikované: 08.08.2022 - 10:19  //  aktualizácia: 08.08.2022 - 11:02  //  zobrazené: 1187

Program kina na tento týždeň

Horory a premiéra novej rozprávky...

 

Arthur Prekliatie /10.8. o 20:00/

Alex je už od detstva fanúšik filmu Arthur a Minimojovia. Na svoje 18 narodeniny ho jeho najlepší priatelia prekvapia a vezmú do domu, kde sa film točil. Nikto z nich netuší, že ide o zlovestnú a smrteľnú pasť. Z detského sna sa čoskoro stává hrozná nočná mora. (zdroj: Magicbox)

 

Sirota: Prvá vražda /11.8. a 14.8. o 20:00/

Prequel ku kultovému hororu Sirota Orphan z roku 2009 sleduje hlavnú hrdinku. Esther Isabelle Fuhrman, ktorá uteká z estónskej psychiatrickej liečebne do Spojených štátov amerických, kde sa vydáva za nezvestnú dcéru bohatej rodiny. Jej život s novou identitou však prináša nečakané zvraty a postaví ju proti matke, ktorá je odhodlaná za každú cenu ochrániť svoju rodinu. (zdroj: Bontonfilm)

 

Princezna rebelka /14.8. o 18:00/

Postavou silnej, odvážnej dievčenskej hrdinky, ktorá ide tak trochu „proti prúdu“, tvorcovia nadväzujú na úspešné animované filmy Neskrotná či Balerína. Mia nevyzerá ako princezná a ani sa tak nespráva. Na hlave má „číro“, jej spôsoby a vyjadrovanie rozhodne nemožno označiť ako vyberané a schopnosť loziť po kráľovských hradbách by jej mohol závidieť aj samotný Spider-Man. Režisér prezradil, že sa pri vytváraní jej grafickej podoby trochu inšpirovali seriálom Vikingovia. Vďaka svojmu osobitému  charakteru bude postava Mie nepochybne blízka všetkým deťom, nielen dievčatám. (zdroj: Bontonfilm)

Vstupenky si môžete zakúpiť na: http://www.kino.sala.sk/