Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 03.03.2021 - 10:25  //  aktualizácia: 03.03.2021 - 10:30  //  zobrazené: 1427

Jarná súťaž pre deti a rodičov MŠ 8. mája

MŠ 8. mája v Šali v spolupráci s Rodičovským združením pri MŠ 8. mája sa rozhodla tieto nepríjemné a ťažké chvíle spestriť zaujímavou súťažou pre detičky a rodičov. Nápad tejto súťaže prišiel od predsedníčky Rodičovského združenia pri MŠ 8. mája Lucii Pungrčar. Súťaž je zameraná na prichádzajú jar, ktorá nám už klope na dvere. S jarou sú spojené jarné lúče slnka, kvietky, či záhradky. Detičky so svojimi rodičmi môžu do súťaže posielať rôzne diela, či už kresby alebo fotografie rôznych jarných predmetov. Čokoľvek, čo detičky a rodičov napadne, či už doma alebo vonku na prechádzke a je spojené s jarou, sa počíta. Následne sa potom z každého diela vytvorí jarná koláž. Všetky detičky, ktoré sa zapoja tak vyhrávajú krásne ceny, ktoré im budú odovzdané, keď sa vrátia do škôlky. Súťaž končí 30. marca 2021.

Fotografie môžete posielať materskej škole emailom na: 8majasala@gmail.com. Práce sú priebežne uverejňované aj vo fotoalbume na webovej stránke materskej školy: https://msomaja.edupage.org/photos/?photo=album&gallery=297#gallery/297

Pri návrate do škôlky sa aj Vaše dieťa môže so svojím súťažným dielom pochváliť i svojim spolužiakom. Diela preto nevyhadzujte, stanú sa súčasťou roztomilej výstavy v priestoroch škôlky.

(DH)