Domov   >  Kino
publikované: 12.04.2023 - 10:13  //  aktualizácia: 12.04.2023 - 10:38  //  zobrazené: 891

John Wick 4, Invalid, Stávka na zlato, Super Mario Bros. vo filme, Vreskot 6, Krásna katastrofa, Renfield

Program kina (12.4.-16.4.2023)

Streda 20:00 John Wick 4

Žáner: Triler, Akcia

John Wick (Keanu Reeves) je za porušenie pravidiel kódexu stále na úteku a Komisia ho chce zlikvidovať za každú cenu. Výška odmeny vypísanej na jeho hlavu neustále rastie a zo starých priateľov sa stávajú noví  nepriatelia. Zvyšuje sa aj počet najmocnejších hráčov podsvetia, ktorí mu idú po krku v zbesilej jazde od New Yorku cez Paríž, Osaku až po Berlín. V štvrtej kapitole John Wick možno konečne nájde cestu von – využije ustanovenie kódexu, podľa ktorého dosiahne zmierenie, ak sa zúčastní jedného špeciálneho duelu. (zdroj: Forum film)

 

Štvrtok 18:00 Invalid

Žáner: Čierna komédia

Divoké 90. roky. Šuštiakové súpravy, pestrofarebné saká, veľké magnetofóny, videoprehrávače, gýčová dancefloor hudba, videopožičovne na každom kroku, nové spoločenské pomery, záplava rôznych podvodníčkov, začínajúci organizovaný zločin a s ním spojené násilie a korupcia. V tomto čase a prostredí anonymného slovenského malomesta sa odohráva príbeh Laca Hundera – údržbára v múzeu, ktorý je hrdý na svoju prácu, ale kvôli svojej cholerickej povahe sa ocitne v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. Réžie filmu INVALID sa zhostil Jonáš Karásek, režisér s mimoriadnym zmyslom pre humor a citom pre silnú vizuálnu stránku, ktorý dokáže suverénne kombinovať humor s akciou, a to všetko navyše zabalené v atraktívnom vizuálnom obale. Pre Jonáša to bude už jeho tretí film po komerčne úspešných filmoch Kandidát a Amnestie. Scenár k filmu napísal Tomáš Ďušička a je zaplnený originálnymi postavami, jedinečným príbehom a hlavne vtipnými autentickými dialógmi a replikami, ktoré majú potenciál stať sa kultovými. Producentmi filmu sú Maroš Hečko a Peter Veverka. V snímke sa okrem spomenutého Zděnka Godlu a Gregora Hološku, predstavia Daniel Fischer, Ivo Gogál, Oľga Belešová, Sväťo Malachovský, Sáva Popovič, Sandra Lasoková ale aj hviezdy hudobného show-biznisu Rytmus v úlohe rómskeho úžerníka, Majk Spirit v úlohe policajta a trio hip-hop hviezd doplní aj raper VEC. (zdroj: Cinemart)

 

Štvrtok 20:00 Stávka na zlato

Žáner: Hudobný, Dráma

Najväčší nerozpovedaný príbeh o hudbe! Čo majú spoločné Donna Summer, Cher, Village People a Bill Withers s rockovou skupinou KISS? Všetci sa dostali na hudobný vrchol pod dohľadom najfarbistejšieho a najgeniálnejšieho producenta v hudobnom priemysle, Neila Bogarta, zakladateľa Casablanca Records, najúspešnejšej nezávislej nahrávacej spoločnosti všetkých čias. Úchvatný vzostup a dramatický pád otca mnohých do tej doby neznámych hudobných žánrov sledujeme medzi fascinujúcimi pohľadmi do výslní aj temných kútov sveta hudby. Film napísal a režíroval syn Neila Bogarta, Timothy Scott Bogart. (zdroj: Continental film)

 

Piatok 17:30, Nedeľa 15:00 Super Mario Bros. vo filme

Žáner: Animák 

Na svete snáď nenájdete obľúbenejšiu dvojicu inštalatérov, ako sú fúzkatí bratia Mario a Luigi. Legendárni hrdinovia zo slávnych videohier prichádzajú na veľké filmové plátno v sprievode štúdia Illumination, ktoré vytvorilo sériu Ja, zloduch. (zdroj: Cinemart)

 

Piatok 20:00 Vreskot 6

Žáner: Horor

Sestry Samantha a Tara Carpenterové a dvojčatá Chad a Mindy prežili vyčíňanie tajomného vraha ukrytého pod maskou ducha v mestečku Woodsboro. V snahe zabudnúť na tieto tragické udalosti sa všetci štyria presťahujú do New Yorku, aby tam začali nový život. Netrvá to ale dlho, a objaví sa nový, ešte brutálnejší zabijak v maske Ghostface a ich životy sú opäť v ohrození.  V pokračovaní kultovej hororovej série sa diváci môžu tešiť na Courteney Cox, Melissu Barreru a Jennu Ortegu. (zdroj: Forum film)

 

Nedeľa 17:00 Krásna katastrofa

Žáner: Dráma

Abby sa ako prváčka na vysokej škole chce konečne sústrediť na štúdium a spoločenský život v novom prostredí. Všetko ale naruší zlý chlapec a playboy Travis, ktorý si popri škole privyrába v bitkárskom ringu. Aj keď Abby dlho odoláva jeho šarmu, prehrá s Travisom stávku a musí s ním na intrákovej izbe zostať bývať jeden celý mesiac. Ani jeden z nich však ešte netuší, že možno práve navzájom stretli toho pravého. (zdroj: Forum film)

 

Nedeľa 20:00 Renfield

Žáner: Horor, Komédia

V tomto modernom monštruóznom príbehu o Draculovom vernom sluhovi sa Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, séria X-Men) predstaví v úlohe Renfielda, večne oddaného pomocníka najnarcistickejšieho šéfa histórie, Draculu (držiteľ Oscara Nicolas Cage). Renfield je nútený zaobstarať svojmu pánovi korisť a splniť každý jeho príkaz, bez ohľadu na to, ako veľmi sa cíti byť ponížený. Teraz, po stáročiach otroctva, je však Renfield pripravený zistiť, či existuje život mimo tieňa Kniežaťa temnôt. Keby tak dokázal prísť na to, ako ukončiť svoju spoluzávislosť. (zdroj: Cinemart)

Sledujte: 

FB: Kino Šaľa

Instagram: kino.sala

Vstupenky si môžete zakúpiť na stránke kina http://www.kino.sala.sk/