Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 10.01.2022 - 12:35  //  aktualizácia: 10.01.2022 - 16:00  //  zobrazené: 1681

KLZISKO: Po novom sa môže korčuľovať 120 ľudí naraz

Máme dobrú správu pre športuchtivú verejnosť. Kapacita klziska bola pre platné pravidlá 60 ľudí. Od pondelka 10. januára sa môže naraz korčuľovať až 120 návštevníkov. Ostatné pravidlá zostávajú v platnosti.

Na základe zmeny vyhlášky Vlády SR mohlo aj mesto pristúpiť k zmene pravidiel prevádzky zimného štadióna. Doposiaľ určené podmienky dovoľovali vstup na klzisko len 60-tim návštevníkom. Maximálna kapacita klziska sa podľa najaktuálnejšej vyhlášky zmenila z 1 návštevníka na 25m2 na 15m2. Korčuľovanie na šalianskom klzisku si tak bude môcť užiť dvojnásobne viac ľudí ako doteraz.

Záujem o korčuľovanie je obrovský a preto, aby si ľad mohlo užiť aj naďalej čo najviac ľudí, každý sa môže korčuľovať jednu hodinu. Stále platí, že je možná osobná rezervácia klziska. Jedna osoba môže rezervovať klzisko pre najviac päť ľudí a maximálne na jeden deň vopred. Ak sa kapacita 120 ľudí nenaplní na ďalšiu hodinu, návštevník si môže užiť ľad ďalší čas. Klzisko naďalej musí fungovať v režime OP - očkovaný, prekonaný.

V prípade akýchkoľvek zmien vás budeme informovať. Korčuľovaniu naďalej praje aj počasie, tak si náš „zimák“ užívajme naplno.

 

(ek)