Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 06.05.2021 - 14:32  //  aktualizácia: 06.05.2021 - 14:33  //  zobrazené: 1001

Konzultácie Centra právnej pomoci sú späť

Keďže sa nám opatrenia pomaly uvoľňujú, v tomto mesiaci by už opäť mali fungovať konzultácie Centra právnej pomoci. Konzultácie začnú 27. mája 2021. Centrum bude poskytovať svoje služby tak ako už bolo zvykom, a to vždy posledný štvrtok v mesiaci v čase od 8.30 do 14.30 hod. na Mestskom úrade v Šali.

Na konzultácie je možné sa objednávať osobne na telefónnom čísle 0650 105 100 alebo prostredníctvom rezervačného systému na web stránke www.centrumpravnejpomoci.sk. Na tejto webovej stránke nájdete aj ďalšie informácie o Centre právnej pomoci a viac sa môžete dozvedieť aj na facebookovej stránke https://www.facebook.com/centrumpravnejpomoci.sk.

Centrum právnej pomoci poskytuje komplexnú právnu pomoc vo vymedzených oblastiach ľuďom, ktorí nemôžu využívať právne služby v dôsledku nedostatku peňazí a majetku. Centrum sa tak snaží zabezpečiť ľuďom v núdzi efektívnu právnu ochranu a prístup k uplatneniu ich práv. Centrum pôsobí v občianskych, rodinných, pracovnoprávnych, obchodných veciach, v konaní pred súdom v správnom súdnictve, v konaní pred Ústavným súdom SR, v konaniach o oddlžení fyzických osôb, v cezhraničných sporoch i v ďalších oblastiach.

(DH)