Domov   >  Kultúra
publikované: 18.05.2022 - 05:54  //  aktualizácia: 18.05.2022 - 06:13  //  zobrazené: 1236

Lord Norton a sluha James (po dvadsiatich rokoch...)

Lord Norton a sluha James (po dvadsiatich rokoch...)

Autor: Ján Snopko

Účinkujú: Jozef Vajda (sluha James) a Juraj Kemka (lord Norton)

Réžia: Michal Vajdička

Producent a promotér: LECA production, s.r.o.

Legendárna komediálna dvojica sa po rokoch vrátila! V novom šate a novom obsadení...

Obnova kultového titulu LORD NORTON A SLUHA JAMES v roku 2018 bola pre tvorcov veľkou výzvou. Tento legendárny titul si získal tisíce priaznivcov dnešnej, novej generácie divákov a veríme, že sa k nim pridáte aj vy.

Legendárne predstavenie z konca 90-tych rokov, vo fantastickom podaní Mariána Zednikoviča a Stana Dančiaka si stredná a staršia generácia určite dobre pamätá. Predstavenie malo vyše 600 repríz na Slovensku a v Čechách a CD nosiče tejto hry, ako jediné dostali 3 Diamantové, 9 Platinových a 18 Zlatých platní. Za predaj týchto nosičov sa autor Ján Snopko stal dodnes najpredávanejším autorom hovoreného slova na Slovensku.

V novom predstavení LORD NORTON A SLUHA JAMES si budete môcť vychutnať nezameniteľný humor, veselé a netradičné príhody v skvelom hereckom obsadení. V úlohe lorda Nortona účinkujú v alternácii výrazní a obľúbení komici Juraj Kemka a Lukáš Latinák s Jozefom Vajdom v úlohe verného sluhu Jamesa.

Dĺžka podujatia: 80 minút

Vstupné: 18 €

Lístky si môžete kúpiť v pokladni Domu kultúry Šaľa alebo online na:  http://www.msks.sala.sk/event/524977/lord-norton-a-sluha-james-po-dvadsiatich-rokoch