Domov   >  Kino
publikované: 09.01.2023 - 14:23  //  aktualizácia: 09.01.2023 - 14:47  //  zobrazené: 1095

M3GAN, Kocúr v čižmách: Posledné želanie, Muž menom OTTO, Fortunova hra

Program kina (11.-15.1.2023)

Streda 20:00 Muž meno OTTO

Žáner: Komédia

Emotívna komédia plná ľudskosti podľa svetového knižného bestselleru. Fantastický Tom Hanks v hlavnej úlohe hrá nevrlého dôchodcu so skalopevnými zvykmi, ktorý po smrti milovanej manželky zanevrel na život. Z osamelosti ho však vytrhne mladá rodinka nových susedov, ktorí hneď pri príchode vrazia do jeho poštovej schránky. Z nezvyčajnej situácie vznikne prekvapujúce priateľstvo s pohotovou a temperamentnou Marisol v pokročilom štádiu tehotenstva a Ottov život sa obráti naruby. (zdroj: ITA film)

 

Štvrtok 20:00 Fortunova hra

Žáner: Thriler

V akčnej komédii FORTUNOVA HRA musí špeciálny agent Orson Fortune (Jason Statham) zabrániť predaju smrtiacej modernej technológie, ktorú ovláda miliardár a  zbrojný maklér Greg Simmonds (Hugh Grant). Hoci Fortune najradšej pracuje sám, tentokrát musí do tímu prijať niekoľko ďalších špičkových agentov (Aubrey Plaza, Cary Elwes, Bugzy Malone) a jedného veľmi špeciálneho človeka  - hollywoodsku filmovú hviezdu, Dannyho Francesca (Josh Hartnett). (zdroj: Forum film)

 

Sobota a nedeľa 17:00 Kocúr v čižmách: Posledné želanie

Žáner: Animovaný

Kocúr v čižmách zisťuje, že jeho vášeň pre dobrodružstvo si vybrala svoju daň: prišiel už o osem zo svojich deviatich životov. Vydáva sa teda na výpravu, aby získal späť svojich deväť životov a našiel bájne Posledné želanie. (zdroj: Cinemart)

 

Sobota a nedeľa 20:00 M3GAN

Žáner: Horor

M3GAN je zázrak umelej inteligencie. Bábika ako živá, naprogramovaná tak, aby bola dokonalým spoločníkom dieťaťa a najväčším spojencom rodiča. Navrhla ju Gemma, geniálna autorka robotov z hračkárskej spoločnosti. M3GAN dokáže počúvať, pozorovať, učiť sa. Predovšetkým je však najlepším priateľom, učiteľom, partnerom a ochrancom dieťaťa, ku ktorému je pripútaný. Gemma sa nečakane ocitne v situácii, na ktorú vôbec nie je pripravená. Stane sa pestúnkou a náhradným rodičom svojej osirelej malej netere Cady. Pod silným tlakom v práci sa preto rozhodne spojiť Cady so svojím prototypom bábikou M3GAN a pokúsiť sa vyriešiť oba problémy. Toto rozhodnutie má nepredstaviteľné dôsledky. (zdroj: Cinemart)

 

Vstupenky na premietania si môžete zakúpiť online na web stránke kina: http://www.kino.sala.sk/