Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 20.12.2022 - 15:10  //  aktualizácia: 20.12.2022 - 15:17  //  zobrazené: 1512

Predstavitelia školstva uzavreli kalendárny rok

Dnes sa slávnostne stretli všetci tí, ktorí vychovávajú a vzdelávajú naše deti. V priestoroch ZŠ J. C. Hronského sa konalo slávnostné zasadnutie komisie školstva, na ktorom sa zúčastnilo viac ako 20 ľudí – zástupcovia materských, základných a stredných škôl a tiež členovia komisie, spoločný školský úrad a vedenie mesta.

Prednostka MsÚ Jana Nitrayová povedala, že ani v tomto roku to nebolo o nič jednoduchšie ako pominulé, pandémiou ovplyvnené, roky. „Ďakujem vám, že ste zvládli aj príchod ukrajinských detí a začlenili ste ich do nášho školstva. Ustáli ste aj túto výzvu, ďakujeme vám,“ prihovorila sa im prednostka. Prítomní zhodnotili aj činnosť za tento rok. Riaditeľka ZŠ Ľ. Štúra Eva Aláčová sa poďakovala v mene vedenia školy i rodičov za premenu budovy, ktorá prináša aj energetickú úsporu. Riaditeľ Gymnázia J. Fándlyho Vladimír Takáč apeloval na to, aby sa propagovali miestne stredné školy a deti zostávali študovať v Šali.

Na záver čakalo prítomných vianočné vystúpenie detí pod vedením známeho hudobníka Zoltána Mikóa. Vyčarili krásnu vianočnú atmosféru.

 

(ek)