Domov   >  Kino
publikované: 12.08.2019 - 11:07  //  aktualizácia: 12.08.2019 - 12:09  //  zobrazené: 2487

Prichádza Tarantino!

Presne v strede augusta príde do slovenských kín deviata tarantinovka s hviezdnym hereckým obsadením, ktorú fanúšikovia už dlho čakali! My sme si nenechali ujsť príležitosť a uvádzame ju hneď v premiérový deň, vo štvrtok - 15. 8. 2019 o 20:00! Môžete si ju potom v našom kine pozrieť ešte dvakrát, tak si to nenechajte ujsť!
Okrem toho uvádzame tento týždeň opäť aj mimoriadne obľúbenú u detského diváka Labkovu patrolu a cez víkend sa budeme večer v kine báť! V sobotu prídu Nočné mory z temnôt a v nedeľu skvelo hodnotený Slnovrat! 
A áno, aby sme nezabudli!! V piatok o šiestej uvedieme autorskú slovenskú rozprávku, ktorú natočili nadšenci a dobrovoľníci z okolia Levíc! Ak chcete deťom ukázať aj slovenskú klasiku, vezmite ich v piatok do kina! Aj vstupné je príjemnejšie :)


STRIEDAVÁ STAROSTLIVOSŤ (vstupné: 1€)
14. 8. 2019 - 20:00

Rozpad manželstva pre násilného otca a boj o opatrovníctvo, uprostred ktorého je dvanásťročný syn.
Snímka ukazuje, že domáce násilie nie je jednoduché, že to nie je niečo čo príde a odíde. Musíte byť stále v strehu. Človek, ktorý vás ohrozuje, vás nechce nechať len tak odísť. A ak s ním máte syna, stáva sa jeho najväčšou zbraňou. Pri boji o opatrovníctvo stojí vaše svedectvo proti jemu. A sudkyňa nemusí rozhodnúť vo váš prospech.
Trailer k filmu:

 

VTEDY V HOLLYWOODE
15., 16. 8. 2019 - 20:00

V deviatom filme kultového režiséra Quentina Tarantina sa televízny herec (Leonardo DiCaprio) a jeho dlhoročný kaskadér (Brad Pitt) rozhodnú presadiť pri filme na konci zlatej éry Hollywoodu v roku 1969 v Los Angeles.
Trailer k filmu:

 

ZLATO, ČARY A LÁSKA (vstupné: 4€/3€)
16. 8. 2019 - 18:00

Peter Drmlík v spolupráci s Celkom Malým Divadlom, s divadlom Teáter Komika a s dramatickým odborom ZUŠ Levice, uvádza celovečernú, „umelo vytvorenú, ľudovú“ filmovú rozprávku - Zlato, Čary a Láska. Okrem tradičného boja dobra so zlom v nej diváci môžu vidieť lietajúcu chalupu, rozprávajúci mastný hrniec, nočného hlásnika a jeho premenu na tetrova, pradenie zlata, kúzlo s plávacou blanou, skupinový tanec Krajovka, čiastočnú premenu na rôzne druhy dobytka, okrem toho ježibabu, levitujúci demižón, či autentickú jedálnu plť. Príbeh je popretkávaný pesničkami, ktoré sú výtvorom režiséra a doplňujú dej. Natáčanie trvalo štyri roky. Všetky náklady hradil režisér z vlastných prostriedkov. S realizáciou mu pomáhali herci a priatelia. Ide o klasickú rozprávku, kde dobro víťazí nad zlom. Bavia divákov a keď odchádzajú z kina tak si ich pospevujú. Natáčalo sa v Leviciach a okolí. V prírode v Horšianskej Doline, v Novom Tekove, v Múzeu Skalných obydlí v Brhlovciach.
Trailer k filmu:

 

LABKOVA PATROLA
17., 18. 8. 2019 - 18:00

Chlapec Ryder a jeho psí záchranársky tím predstavia výnimočné dlhé epizódy, v ktorých bude mať svoje miesto a dôležitú úlohu každý z členov skupiny a jeho zvláštne schopnosti. Teda požiarnik Marshall, technik Rubble, policajt Chase, mechanik Rocky, vodný záchranár Zuma i letecká záchranárka Skye. Labková patrola má vždy správny smer a vždy nájde riešenie. Nech sa stane čokoľvek, Ryder a labkový tím nakoniec vždy zachránia situáciu. Už žiadny plač a žiadna zlosť, Patrola má na všetko liek. Labková patrola je jedným z najväčších detských hitov súčasnosti. A to nielen v televízii a na internete. Predajcovia hračiek, tričiek alebo školských pomôcok hlásia, že najväčší úspech majú práve veci s potlačou a motívom Labkovej patroly. A ak niečo milujú deti, majú to radi aj rodičia. Labkovú patrolu preto milujú všetci. Labková patrola!
Trailer k filmu:

 

NOČNÉ MORY Z TEMNÔT
17. 8. 2019 - 20:00

Horor Nočné mory z temnôt urobí z tohtoročného leta obdobie strachu. V opustenom dome úplne na konci mesta nájde partia tínedžerov knihu, ktorá je strašnejšia než čokoľvek, čo si kedy dokázali predstaviť. Zanechalo ju tu mladé dievča s hrozivým tajomstvom ešte pred tým, než samo bez stopy zmizlo. Starobylá kniha je plná desivých príbehov a ešte desivejších monštier, ale nie je tak úplne na čítanie. Kniha naopak číta toho, kto s ňou príde do styku. Prečíta jeho najväčšie nočné mory, napíše z nich príbeh a začne ho rozprávať a odvíjať aj v skutočnom živote. A to vrátane hrozivých príšer. Partia tínedžerov sa dostala na miesto neobvyklého zla. Nemali túto knihu nikdy otvárať a mali včas utiecť. Neutiekli. Preto teraz musia čeliť svojmu strachu, nočným morám a desu, ktoré ich prišli zabiť.
Trailer k filmu:

 

SLNOVRAT
18. 8. 2019 - 20:00

Vizionársky režisér Ari Aster (Prekliate dedičstvo) prichádza s ďalším hrôzou nasiaknutým príbehom, v ktorom sa tentoraz temnota ukáže už za bieleho dňa. Dani a Christian sú mladý americký pár, v ktorom to začína škrípať. Po tragickej udalosti v Daninej rodine ich zblíži smútok a Dani sa rozhodne, že sa pridá k Christianovi a jeho kamarátom, mieriacim na výlet, aký sa odohrá len raz za život - do odľahlej švédskej dediny na festival letného slnovratu. To, čo sa začne letnou pohodou v odľahlej krajine zaliatej slnkom, naberie nečakaný spád, keď dedinčania pozvú svojich hostí, aby sa zúčastnili slávnosti. Raj na zemi sa začne meniť na čoraz hrozivejšie peklo.
Trailer k filmu:

Viac info o programe a vstupenkách na http://www.kino.sala.sk.
Tešíme sa na vás!