Domov   >  Kino
publikované: 05.06.2023 - 09:29  //  aktualizácia: 05.06.2023 - 10:18  //  zobrazené: 681

Toto je môj foter, Transformers: Monštrá sa prebúdzajú, Malá morská víla, MEGA SUPER, Strážcovia Galaxie 3

Program kina (7.6.-11.6.2023)

Streda 20:00 Toto je môj foter

Žáner: Komédia

Mladý muž Sebastian musí vziať svojho nie práve najreprezentatívnejšie talianskeho otca na víkend do luxusného sídla medzi excentrických amerických snobov. Zdá sa, že toto bude víkend, na ktorý nikto zo zúčastnených tak skoro nezabudne. Svojrázneho otca hlavného hrdinu a skutočnú taliansku pohromu hrá Robert De Niro vo svojej najlepšej komediálnej forme. Sebastian dostane pozvanie stráviť víkend s rodičmi svojej snúbenice. Má to však jeden taliansky háčik. Na návštevu honosného sídla bohatých, výstredných Američanov je nútený zobrať aj svojho otca Salva. Salvo je taliansky prisťahovalec, holič z New Yorku, prostoreký, obyčajný chlapík „klasického strihu“, ktorý sa do modernej doby a slušne vychovanej bohatej americkej rodiny vôbec nehodí. Sebastian sa bojí, že ho otec poriadne strápni, a jeho obavy sú naozaj opodstatnené. Víkend sa zmení na stret dvoch úplne odlišných svetov a hneď po príchode sa strhne lavína bláznivých situácií a trapasov. Hostiteľku, ktorá sa snaží prežiť túto taliansku katastrofu na svojom panstve, hrá Kim Cattrall zo seriálu Sex v meste. (Bontonfilm)

 

Štvrtok 20:00 Transformers: Monštrá sa prebúdzajú- titulky

Piatok 20:00 Transformers: Monštrá sa prebúdzajú- dabing

Sobota 20:00 Transformers: Monštrá sa prebúdzajú- dabing

Žáner: Sci-fi, Akcia

Keď je osud našej planéty ohrozený, je nevyhnutné, aby jej Transformeri opäť prišli na pomoc. A nielen oni. Jedna z najpopulárnejších akčných sérií súčasnosti sa vracia do kín a s ňou aj nový mimozemský transformačný druh. Autoboti a Deceptikoni nie sú jediní Transformeri, ktorí sa skrývajú medzi nami. V hlbinách amazonského dažďového pralesa už tisíce rokov potichu prežíva druh Maximalov, ktorí si za svoje pozemské útočisko zvolili zvieraciu ríšu. Nanešťastie sa v našej slnečnej sústave objavila hrozba, ktorá ich vyhnala z ich domoviny v podobe Unicronu, nemilosrdných požieračov všetkého živého. Príbeh nových Transformerov sa odohráva v 90. rokoch minulého storočia v čase, keď Optimus Prime ešte nebol skutočným vodcom, ostrieľaným početnými bitkami na život a na smrť. Aby dokázal po boku Maximalov čeliť existenčnej hrozbe, bude musieť najprv skrotiť svoje ego a rešpektovať vodcu “zvieracích – botov”, Optimusa Primea. Okrem toho sa Transformeri budú musieť vyrovnať s tým, že sa o ich existencii dozvedeli dvaja obyčajní smrteľníci, Noah a Elena. Obaja sú dostatočne šialení na to, aby im pomohli bojovať s oveľa silnejším nepriateľom, hoci na to nemajú predpoklady. Ide predsa o ich planétu. Hoci medzi tvorcami nových Transformeroch už nefiguruje ich duchovný otec, majster veľkolepej akcie Michael Bay, podľa producenta Lorenza di Bonaventuru bude jeho prácu v tomto filme “cítiť”. “Keď sme nakrúcali predchádzajúci diel ságy Transformers, Bumblebee, zamerali sme sa na zobrazenie emócií medzi človekom a robotom. To sa nám podarilo, aj keď niektorí fanúšikovia sa sťažovali, že vo filme nie je dosť akcie. Tento diel by mal obsahovať ľudský rozmer z Bumblebeeho, ako aj opulentnú akciu, na ktorú sme z Bayových filmov zvyknutí,” sľubuje di Bonaventura. (Cinemart)

 

Piatok 17:30 Malá morská víla

Žáner: Rodinný, Fantasy, Dobrodružný

“Malá morská víla” je obľúbený rozprávkový príbeh Ariel, krásnej a temperamentnej mladej morskej víly s túžbou po dobrodružstve od svetoznámeho rozprávkara H. CH. Anderesena. Štúdio Disney v roku 2023 prináša jej úplne novú hranú podobu, ktorú režíruje renomovaný a oceňovaný režisér Rob Marshall. Najmladšia z dcér kráľa Tritona a zároveň najodvážnejšia Ariel sa túži dozvedieť viac o svete mimo oceánu a počas návštevy hladiny sa zamiluje do temperamentného princa Erika. Hoci morské panny majú zakázané komunikovať s ľuďmi, Ariel nasleduje svoje srdce a uzavrie dohodu so zlou morskou čarodejnicou Ursulou, ktorá jej dá šancu zažiť život na súši a spoznať Erika, ale nakoniec ohrozí jej život a korunu a kráľovstvo jej otca kráľa Trittona. Vo filme účinkujú speváčka a herečka Halle Bailey ako Ariel, Jonah Hauer-King ako princ Eric alebo Javier Bardem ako kráľ Tritton. (Cinemart)

 

Sobota 17:00 MEGA SUPER

Nedeľa 17:00 MEGA SUPER

Žáner: Animák

Nemusíte byť superhrdinovia, aby ste boli super. Hedviga má jedenásť a svet sa jej otočí naruby. Dostane totiž možnosť prevziať úlohu superhrdinky po svojom otcovi. Keď však nechtiac sprala otcov kostým, on už nemôže viac byť slávnym Superlevom. Nemotorná Hedviga, ktorá miluje počítačové hry, o možnosť stať sa superhrdinkou príde, keď si jej otec namiesto nej vyberie jej bratranca Adriana. Musí teda okamžite konať! (Continental film)

 

Nedeľa 20:00 Strážcovia Galaxie 3- dabing

Žáner: Sci-fi, Akcia, Komédia

Vo filme Strážcovia Galaxie 3 od štúdia Marvel sa naša obľúbená skupina nešťastníkov usadila v živote na Kdoviekde. Netrvá však dlho a ich životy naruší ozvena Rocketovej pohnutej minulosti. Peter Quill, ktorý sa stále spamätáva zo straty Gamory, musí okolo seba zmobilizovať svoj tím na nebezpečnú misiu, ktorá by v prípade neúspešného dokončenia mohla viesť ku koncu strážcov, ako ich poznáme. Vo filme účinkujú Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff a Vin Diesel ako Groot a Bradley Cooper ako Rocket, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter a Maria Bakalová. James Gunn je režisérom a napísal aj scenár. Kevin Feige produkuje spolu s Louisom D’Espositom. (Cinemart)

 

Sledujte: 

FB: Kino Šaľa

Instagram: kino.sala

Vstupenky si môžete zakúpiť online na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/