Domov   >  Kino
publikované: 05.12.2022 - 12:23  //  aktualizácia: 05.12.2022 - 13:40  //  zobrazené: 868

Vianočný príbeh, Ako spraviť ženu šťastnou, Neobyčajný svet, Fabelmanovci, Šialená noc, Princezná zakliata v čase 2

Program kina 7.12.-11.12.2022

Streda 20:00 Vianočný príbeh

Film režisérky Ireny Pavláskovej predstaví celú plejádu českých hercov od Oldřicha Kaisera a Jiřího Lábuse, Karla Rodena, Hynka Čermáka alebo, Jiřiny Bohdalovej, ale aj francúzsku hereckú legendu Pierra Richarda. Originálna snímka plná nečakaných situácií, emócií, dojemných chvíľ, ale aj zábavy odkrýva rodinné vzťahy u Skálov, kde „vládne“ známa herečka Skálová v podaní Jiřiny Bohdalovej. (zdroj: Cinemart)

 

Štvrtok 20:00 Ako spraviť ženu šťastnou

Gina (Sally Phillips - Denník Bridget Jonesovej) sa nepovažuje za veľmi príťažlivú. Práve dovŕšila päťdesiatku, prepustili ju z práce a jej manžel sa jej veľmi nevenuje. Aby toho nebolo málo, kamarátky si k nej domov na narodeniny objednajú striptéra. Je ochotný splniť jej akékoľvek želanie. Ale asi nepočítal s upratovaním! Keď ho Gina pozoruje pri práci, dostane nápad. Čo ženy skutočne chcú? Mať upratané a ..... orgazmus! Keď zistí, že striptér v skutočnosti pracuje pre sťahovaciu spoločnosť na pokraji bankrotu, rozhodne sa zamestnať chlapcov vo svojej novej firme. Bude partia neohrabaných sťahovákov schopná uspokojiť ženské túžby? (zdroj: Vertigo Distribution)

 

Piatok 17:30, Nedeľa 17:00 Neobyčajný svet

Príbeh nového animované filmového dobrodružstvo od štúdia Walt Disney Animation s názvom “Neobyčaný svet” sa vydáva hlboko do neprebádanej a tajomnej krajiny, kde na legendárnych Kladov, rodinu prieskumníkov, čakajú fantastické stvorenia, ktoré ohrozujú ich poslednú a zďaleka najdôležitejšiu misiu. (zdroj: Cinemart)

 

Piatok 20:00, Sobota 20:00 Fabelmanovci

Fabelmanovci je film inšpirovaný detstvom a dospievaním Stevena Spielberga. Rozpráva príbeh pohľadom mladého začínajúceho filmára Sammyho Fabelmana, ktorého filmy neovládateľne uhranú po tom, čo s rodičmi navštívi svoje prvé filmové predstavenie. Vyzbrojený kamerou začne doma Sammy natáčať vlastné filmy, pričom ho jeho umelecky nadaná mama srdečne podporuje. Sammy na tejto životnej ceste odhaľuje kúzlo kinematografie ale aj rodinné tajmostvá. (zdroj: Forum film)

 

Sobota 17:00 Princezná zakliata v čase 2

Mágiu vo svete Oberon, kde sa príbeh odohráva, tvorí päť hlavných prvorún. Okrem prvoruny času, ktorá hrala ústrednú úlohu v prvom filme o Princezne zakliatej v čase, sú to runy života, smrti, elementov a priestoru. Na scénu prichádza tajomný alchymista, ktorý chce prvoruny ovládnuť, a získať tak moc nad všetkou mágiou. Práve tomu sa snaží zabrániť trio hlavných hrdinov z prvého dielu, princezná Ellena, Ján z Calderona a alchymistka Amélie. Tentokrát proti ním ale stojí zlo také mocné, že to bez pomoci nezvládnu. Svoje sily tak spoja s alchymistami z kúzelného mesta Ayra, ktorí sa zaprisahali mágiu chrániť. (zdroj: Magicbox)

 

Nedeľa 20:00 Šialená noc

Tím elitných žoldnierov sa na Štedrý večer vláme do sídla bohatej rodiny a zajme všetkých ako rukojemníkov. Zloduchovia však nie sú pripravení na nečakaného bojovníka: na scéne je Santa Claus, ktorý je pripravený sa im postaviť. (zdroj: Cinemart)

 

Vstupenky na premietania si môžete zakúpiť na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/