Domov   >  Kino
publikované: 29.06.2020 - 09:53  //  aktualizácia: 29.06.2020 - 13:23  //  zobrazené: 2265

Začnite leto s tými najlepšími filmami!

Aké filmy sme pre vás pripravili tento týždeň? 
Čítajte, pozerajte, vyberajte!

LETO (vstupné: 1€)
1. 7. 2020 - 20:00

Leningrad, začiatok osemdesiatych rokov. Neoficiálnou hudobnou scénou hýbu miestni nasledovníci Lou Reeda, Iggyho Popa, Bowieho alebo Talking Heads. Patrí k nim aj mladý Viktor. Keď sa stretáva so svojím idolom Mikom a jeho krásnou ženou Natašou, začína leto plné hudby, priateľstva a zakázanej lásky.
Trailer k filmu: 

 

3BOBULE
2. 7. 2020 - 20:00

Honza (Kryštof Hádek) a Klára (Tereza Ramba) sa stali majiteľmi vinárstva a rodičmi roztopašných dvojčiat. Každodenné starosti však dokážu byť občas nesmierne unavujúce, takže v manželstve im to teraz až tak neklape. Navyše prichádza rozhodujúci čas vinárskeho roka – vinobranie. Honza s Klárou majú problémov nad hlavu – popri manželstve riešia krádeže vo viniciach. Klára bojuje s predsudkami okolia, ktoré neverí, že žena môže robiť kvalitné víno a prekročiť tieň svojho otca (Václav Postránecký). Ešteže ten ju všetkým prevádza prostredníctvom vtipných a múdrych rád ako na slovo vzatý vinársky i životný guru. Honza sa po rokoch stretáva s neodolateľným kumpánom Jirkou (Lukáš Landmajer). Ten sa nadšene hrnie na návštevu, aby pomohol so zbieraním úrody, čomu samozrejme ale vôbec nerozumie. Pritom Honzovi celkom zabudne spomenúť, že zároveň uteká pred dlhmi, ktoré stihol nazbierať, a že svojho pubertálneho syna, ktorý prišiel s ním, tak trocha uniesol. Jirkova prítomnosť dokáže spoľahlivo vniesť do života všetkých okolo vítaný i nevítaný rozruch. S veriteľmi a políciou na krku, za pomoci starých známych susedov Kozderku (Miroslav Táborský) a Františka (Marián Roden) začína séria komických omylov a nedorozumení.
Trailer k filmu:
 

 

VEĽKÝ ZLÝ LIŠIAK A INÉ PRÍHODY (vstupné: 1€)
3. 7. 2020 - 18:00

Vidiek nie je vždy taký pokojný ako sa zdá a zvieratká z tejto farmy sú nevyspytateľné: lišiak, ktorý je mamou pre trojicu kuriatok; zajac, ktorý sa hrá na bociana či kačka, ktorá chce byť Santa Clausom. Keď si myslíte, že život na vidieku je prechádzka ružovou záhradou, zamyslite sa znova!
Trailer k filmu:
 

 

KALIFORNSKÝ SEN
3. 7. 2020 - 20:00

Maggie (Dakota Johnson) sa túži stať úspešnou hudobnou producentkou. Ako osobná asistentka popovej ikony Grace Davisovej (Trace Elliss Ross) by teoreticky mala byť ideálne pripravená, lenže prakticky to takto jednoducho nefunguje. Maggie je v Traceinom živote ten najposlednejší poskok, ktorý nosí kávu, oblečenie z čistiarne a je dvadsaťštyri hodín denne je pripravená plniť tie najbláznivejšie nápady svojej šéfky. Ak má nejaký ten umelecký nápad, Traceiin producent Jack (Ice Cube) ho zakaždým pohŕdavo zamietne. A dobrý nápad by sa pritom hodil, pretože doteraz úspešný hudobný kolotoč sa práve začína trochu zadrhávať. Trace vie, že pokiaľ nechce aby jej ušiel vlak, mala by prísť s niečím novým, ale vôbec netuší, čo by to malo byť. Nedocenená Maggie objaví mladého pouličného muzikanta Davida (Kelvin Harrison, Jr), rozhodne sa mu pomôcť s kariérou a sebe tak splniť svoj životný sen. Lenže dve tak náročné profesie nejde vykonávať zároveň, ďalšie komplikácie prináša aj to, že sa Maggie do svojho “klienta” zamiluje. Niektoré sny sa prežiť dajú, z niektorých sa ale človek musí včas zobudiť.
Trailer k filmu:
 

 

BOURÁK
4. 7. 2020 - 20:00

Bourák je komédia zo súčasnosti - trochu čierna a trochu gangsterka, plná skvelej hudby a skvelých hercov. Striedajú sa v nej absurdné situácie s romantikou a rokenrolové vypaľováky so zamilovanými slaďákmi - v podaní najlepšej kapely, akú si dokážete predstaviť.

Režisér Ondřej Trojan a scenárista Petr Jarchovský opäť spojili svoje tvorivé sily, aby podobne ako v prípade legendárneho Občianskeho preukazu priniesli divákom nezabudnuteľný filmový zážitok.

Príbeh filmu sa točí okolo Kamily (Veronika Marková), ktorá má 18 a je úplne zúfalá. Žije v meste, kde zdochol pes, práve prišla o prácu a má plné zuby svojich nedospelých rodičov. Jej otec (Ivan Trojan), večný puberťák, kšeftuje s vrakmi áut a chodí trsať rock´n´roll s babenkou, čo vyzerá ako zo starého amerického katalógu na podprsenky (Alena Pajtinková). Rezignovanú matku (Kristýna Boková) balí lokálny gangster (Jiří Macháček), ktorému padol biznis, pretože mesto zakázalo hracie automaty. Kamila sa však nevzdáva a rozhodne sa o svoju rodinu a svoje šťastie zabojovať. Len musí presvedčiť mamu, aby otcovi konečne pristrihla tie jeho vypelichané krídelká!
Trailer k filmu:
 

Všetko dôležité o programe a vstupenkách nájdete na http://www.kino.sala.sk.
Tešíme sa na vás!