Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 06.07.2022 - 15:27  //  aktualizácia: 06.07.2022 - 15:56  //  zobrazené: 3378

Zoznámte sa s novými riaditeľmi škôl a škôlky

V troch školských a predškolských zariadeniach sa končí funkčné obdobie riaditeľov. Jedna materská škola a jedna základná škola má nového riaditeľa. Na ZŠ P. Pázmánya s VJM v Šali pokračuje na pozícii riaditeľky súčasná riaditeľka. ZŠ J. Hollého v Šali a MŠ Budovateľskú povedú ľudia, ktorých už deti dobre poznajú.

Silvia Bartošová, Monika Hamarová a Gabriel Vrba – pre školákov či škôlkarov a ich rodičov sú to známe mená. V školstve totiž pracujú už niekoľko rokov. V ďalšom školskom roku budú stáť na čele zariadenia, v ktorom doteraz učili. Materskú školu Budovateľskú v Šali povedia Silvia Bartošová. Po odchode do zaslúženého dôchodku súčasného riaditeľa ZŠ Hollého v Šali Jána Minára preberá štafetu Gabriel Vrba. Vedomosti zo zemepisu a telesnej výchovy odovzdáva žiakom už viac ako štvrťstoročie. Monika Hamarová má jedno funkčné obdobie na pozícii riaditeľa na ZŠ P. Pázmánya s VJM v Šali za sebou, v práci hodlá pokračovať. Pred riadením školy učila slovenský a anglický jazyk. Primátor Jozef Belický odovzdal novým a staronovej riaditeľke menovací dekrét. K úspechu im zagratuloval a k práci poprial všetko dobré.

Zmenu na pozícii riaditeľky možno onedlho očakávať aj v MŠ Šafárika. Akonáhle bude nový riaditeľ menovaný, predstavíme vám ho (ju).