Domov   >  Kino
publikované: 03.05.2023 - 09:06  //  aktualizácia: 03.05.2023 - 10:29  //  zobrazené: 745

Strážcovia Galaxie 3, John Wick 4, Super Mario Bros. vo filme, Evil Dead: Vzostup zla, Myška a medveď na cestách

Program kina (3.5. - 7.5.2023)

Streda 20:00 John Wick 4

Žáner: Thriller, Akcia, Krimi

John Wick (Keanu Reeves) je za porušenie pravidiel kódexu stále na úteku a Komisia ho chce zlikvidovať za každú cenu. Výška odmeny vypísanej na jeho hlavu neustále rastie a zo starých priateľov sa stávajú noví nepriatelia. Zvyšuje sa aj počet najmocnejších hráčov podsvetia, ktorí mu idú po krku v zbesilej jazde od New Yorku cez Paríž, Osaku až po Berlín. V štvrtej kapitole John Wick možno konečne nájde cestu von – využitím ustanovenia kódexu, podľa ktorého získa slobodu a pokoj, ak sa zúčastní jedného špeciáleho duelu. (Forum film)

 

Štvrtok 20:00, piatok 20:00 Strážcovia Galaxie 3 - titulky 

Sobota 17:00, nedeľa 17:00 Strážcovia Galaxie 3 - dabing

Žáner: Sci-fi, Komédia, Dobrodružný

Vo filme Strážcovia Galaxie 3 od štúdia Marvel sa naša obľúbená skupina nešťastníkov usadila v živote na Kdoviekde. Netrvá však dlho a ich životy naruší ozvena Rocketovej pohnutej minulosti. Peter Quill, ktorý sa stále spamätáva zo straty Gamory, musí okolo seba zmobilizovať svoj tím na nebezpečnú misiu, ktorá by v prípade neúspešného dokončenia mohla viesť ku koncu strážcov, ako ich poznáme. (Cinemart)

 

Piatok 17:30, sobota 15:00 Super Mario Bros. vo filme

Žáner: Animák 

Na svete snáď nenájdete obľúbenejšiu dvojicu inštalatérov, ako sú fúzkatí bratia Mario a Luigi. Legendárni hrdinovia zo slávnych videohier prichádzajú na veľké filmové plátno v sprievode štúdia Illumination, ktoré vytvorilo sériu Ja, zloduch. (Cinemart)

 

Sobota 20:00, Nedeľa 20:00 Evil Dead: Vzostup zla

Žáner: Horor

Večne rozcestovaná Beth sa rozhodne po rokoch navštíviť svoju staršiu sestru Ellie, ktorá žije s tromi deťmi v stiesnenom byte v Los Angeles. Návštevu však preruší nečakaný objav tajomnej knihy, ktorá vyvolá prastaré zlo a v budove rozpúta peklo. Keď Ellie posadne neľútostný démon, jej blízki musia bojovať o prežitie a čeliť tej najhoršej verzii rodiny, akú si viete predstaviť. (Continental film)

 

Nedeľa 15:00 Myška a medveď na cestách

Žáner: Animák

Kto by nepoznal ukecanú myšku Celestínu a jej najlepšieho priateľa medveďa Ernesta. Táto nerozlučná dvojica sa vracia na plátna kín v novom veselom a napínavom dobrodružstve, ktoré sa točí okolo Ernestových pokazených huslí a cesty do jeho rodnej krajiny. (Cinemart)

 

Sledujte: 

FB: Kino Šaľa

Instagram: kino.sala

Vstupenky si môžete zakúpiť na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/