Domov   >  Kino
publikované: 04.04.2023 - 12:26  //  aktualizácia: 04.04.2023 - 13:50  //  zobrazené: 918

Veľryba, Alibi na mieru 2, Super Mario Bros. vo filme, CREED III., Pápežov exorcista

Program kina (5.4.- 8.4.2023)

Streda 20:00 Veľryba

Oscar 2023- Najlepší herec v hlavnej role

Žáner: Dráma

Ľudia sú úžasní. Tento nákazlivý optimizmus je superschopnosťou Charlieho. Vidí v ľuďoch len dobro a v nás tak prebúdza empatiu. Takmer tristo kilový osamelý učiteľ, stvárnený miláčikom publika Brendanom Fraserom, sa snaží nájsť cestu späť k svojej dcére Ellie (Sadie Sink). Pod ťarchou vlastných tráum sa len zložito vyrovnáva s minulosťou, uzavrel sa vo svojom byte, stresové situácie riešia prejedaním, ale na pôdoryse svojho trojizbového bytu je majákom dobra pre seba aj svoje okolie. (zdroj: AFK)

 

Štvrtok 20:00 Alibi na mieru 2

Žáner: Komédia

Povedzte áno najbláznivejšej komédii roka. (zdroj: Bontonfilm)

 

Sobota 15:00 Super Mario Bros. vo filme

Žáner: Animák

Na svete snáď nenájdete obľúbenejšiu dvojicu inštalatérov, ako sú fúzkatí bratia Mario a Luigi. Legendárni hrdinovia zo slávnych videohier prichádzajú na veľké filmové plátno v sprievode štúdia Illumination, ktoré vytvorilo sériu Ja, zloduch. (zdroj: Cinemart)

 

Sobota 17:00 CREED III.

Žáner: Dráma, Športový

Po ovládnutí boxerského sveta sa Adonisovi „Donniemu“ Creedovi (Michael B. Jordan) darí v kariére aj v rodinnom živote. Keď sa jeho kamarát z detstva a bývalý boxerský talent Damian „Dame“ Anderson (Jonathan Majors) po dlhom treste vo väzení opäť objaví, túži dokázať, že si zaslúži svoje miesto ringu. Stretnutie medzi bývalými priateľmi je viac než len boj. Na vyrovnanie skóre musí Donnie ohroziť svoju budúcnosť a bojovať s Dameom – bojovníkom, ktorý nemá čo stratiť. (zdroj: Continental film)

 

Sobota 20:00 Pápežov exorcista

Žáner: Horor

Film je inšpirovaný skutočnými poznámkami otca Gabriela Amortha, hlavného vatikánskeho exorcistu (hrá ho oskarový Russel Crowe). Pápežov Exorcista sleduje otca Amortha pri vyšetrovaní desivého posadnutia malého chlapca a končí odhalením dávneho sprisahania, ktoré sa Vatikán celé stáročia zúfalo snaží udržať v tajnosti. (zdroj: ITA film)

 

Sledujte: 

Fb: Kino Šaľa

Instagram: kino.sala

Vstupenky si môžete zakúpiť na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/