Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 25.08.2017 - 09:47  //  aktualizácia: 25.08.2017 - 11:32  //  zobrazené: 1304

AKO SA MÁME? A čo s tým?

Mesto Šaľa sa ako prvé mesto na Slovensku zapojilo do medzinárodného prieskumu na základe úspešného islandského modelu. Cieľom je výrazne zlepšiť životné podmienky mladých ľudí a ich rodín. Zameriava sa na podporu zdravého, plnohodnotného a zmysluplného života v meste, jeho komunitný charakter.

V tejto súvislosti mesto Šaľa organizuje konferenciu spojenú s verejnou diskusiou. Zúčastní sa jej aj samotný autor islandského modelu - riaditeľ ICSRA – Islandic Centre for Social Resaerch and Analysis v Islande Jón Sigfússon aj prezidentka IOGT Inernational Kristína Šperková. Prizvaní sú aj odborníci z politického, podnikateľského, pedagogického, športového a kultúrneho sektoru, napríklad Ľubomír Okruhlica z Centra pre liečbu drogových závislostí.

Ak Vám záleží na tom, aby bol život v komunite pre mládež aj ostatných bezpečný, zaujímavý a zmysluplný, príďte 13. septembra a zúčastnite sa konferencie s diskusiou. Začíname o 14:00 na Mestskom úrade v Šali.

(alx)

 Sledujte nás aj na Facebook/MESTO ŠAĽA. Staňte sa členom oficiálnej skupiny Mesta Šaľa.  Kliknite si sem:https://www.facebook.com/groups/327353394042257/

Prílohy

Pozvánka konferencia

(pdf - 4.01 MB)