Domov   >  Kino
publikované: 19.09.2023 - 13:42  //  aktualizácia: 19.09.2023 - 14:10  //  zobrazené: 659

#annaismissing, Prízrak v Benátkach, After: Navždy, Bod obnovy, Mníška 2, Bocian Riško 2, Expendables 4

Program kina (20.9.-24.9.2023)

 

Streda 20:00 #annaismissing

Žáner: Thriller

Anna, influencerka známa svojím provokatívnym obsahom, sa na sieťach tajomne odmlčí. Keď pätnásťročná Nina nájde fotku polonahej Anny v mobile svojho otca, rozhodne sa ju vypátrať. Sled ďalších udalostí zmení život ako Nine tak jej rodine. Thriller #annaismissing je voľným filmovým pokračovaním úspešného seriálu #martyisdead oceneného International Emmy Award 2020. (Forum film)

 

Štvrtok 20:00 Prízrak v Benátkach 

Žáner: Thriller, Krimi

Prízrak v Benátkach, je nový detektívny thriller na motívy románu “Halloweenská párty”od kráľovnej detektívok Agathy Christie a v réžii držiteľa Oscara® Kennetha Branagha v hlavnej úlohe slávneho detektíva Hercula Poirota. V Benátkach po druhej svetovej vojne sa slávny detektív Hercule Poirot, ktorý je už na dôchodku a žije vo vlastnom exile, neochotne zúčastní na jednej seanse. Keď je však jeden z hostí zavraždený, je na bývalom detektívovi, aby opäť odhalil vraha. (Cinemart)

 

Piatok a sobota 17:30 After: Navždy

Žáner: Romantický, Dráma

Piata, záverečná kapitola filmového a knižného fenoménu After, na ktorú čakajú milióny fanúšikov z celého sveta. Posledný diel ságy nazrie hlbšie do Hardinovej duše a prinesie odpoveď na otázku, či osudová, no aj bolestivá láska Tessy a Hardina spojí ich životy v dobrom i zlom, alebo sa ich cesty navždy rozídu. Po rozchode začína Tessa nový život a Hardin odcestuje do Portugalska, aby sa vyrovnal s nepríjemnou minulosťou a našiel cestu k svojej životnej láske, ktorá preňho ešte nikdy predtým nebola taká vzdialená. Hardin a Tessa sa uberajú životom každý sám. Ich spaľujúca láska, ktorá sa zdala byť nekonečná, je v troskách. Hardin utápa svoj žiaľ v alkohole a v dôsledku Tessinho zdrvujúceho odchodu ho pri písaní druhej knihy trápi spisovateľský blok. V najtemnejších chvíľach svojho života sa rozhodne zúčtovať s minulosťou. Odchádza do Portugalska, aby našiel dievča, s ktorým kedysi chodil a ku ktorému sa zachoval hrozne. Potrebuje nájsť odpustenie aj sám seba. Potrebuje sa vyrovnať so svojimi chybami, aby sa potom mohol pokúsiť získať Tessu späť. Bude ho však Tessa ešte niekedy chcieť vidieť? A ako by takéto stretnutie mohlo dopadnúť? (Bontonfilm)

 

Piatok 20:00 Bod obnovy

Žáner: Thriller, Sci-fi

 

Príbeh filmu je zasadený do roku 2041, kedy ľudstvo používa veľmi vyspelé technológie a ústava všetkým občanom garantuje právo na "jeden celý život". Po neprirodzenej smrti, ako je napríklad autonehoda alebo teroristický útok, tak môže byť človek obnovený zo svojej digitálnej zálohy. Stačí si každé dva dni pravidelne vytvárať digitálnu zálohu svojej osobnosti – "bod obnovy". Ale zaslúži si vôbec ľudstvo právo na druhú šancu? (Continental film)

 

Sobota 20:00 Mníška

Žáner. Horor

1956 – Francúzsko. Kňaz je zavraždený. Zlo sa šíri. Pokračovanie celosvetového hitu sleduje sestru Irene, ktorá sa opäť stretáva zoči-voči s Valakom, démonom mníšky. (Continental film)

 

Nedeľa 17:00 Bocian Riško 2

Žáner: Animák

 

Malý vrabčiak Riško stále žije so svojou rodinkou bocianov, ktorá ho vychovala. Tak ako každý rok sa chystajú prezimovať pri Veľkom jazere v severnej Afrike, a Riško sa teší, že tento rok po prvýkrát povedie celý bocianí kŕdeľ práve on. Lenže rada starších mu to nedovolí, čo odvážneho vrabčiaka nahnevá a rozhodne sa letieť na vlastnú päsť. Dostane sa do ďalekého púštneho mesta, kde stretne vrabčicu Samiu a jej kamarátov, ktorých drží v zajatí chamtivý páv Zamano. Jediný spôsob, ako ich môže zachrániť, je vyriešiť hádanku a nájsť Veľký Klenot, ktorý už Zamano a jeho služobníci veľmi dlho hľadajú. (Forum film)

 

Nedeľa 20:00 Expendables 4

Žáner: Thriller, Akcia, Dobrodružný

Nová generácia hviezd sa pripojí k najlepším svetovým akčným hviezdam a spoločne prežijú adrenalínové dobrodružstvo vo filme Expend4bles. K Jasonovi Stathamovi, Dolphovi Lundgrenovi, Randymu Coutureovi a Sylvesterovi Stallonemu, ktorí sa znovu stretávajú v úlohe tímu elitných žoldnierov, sa prvýkrát pripájajú Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipi . Vyzbrojení všetkými zbraňami, ktoré sa im dostanú do rúk, a schopnosťami ich použiť, sú Expendables poslednou obrannou líniou sveta a tímom, ktorý je povolaný, keď sú všetky ostatné možnosti mimo hry. Noví členovia tímu s novými štýlmi a taktikami dajú "čerstvej krvi" úplne nový význam. (Forum film)

 

Sledujte: 

FB: Kino Šaľa

Instagram: kino.sala

Vstupenky si môžete zakúpiť na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/