Domov   >  Kino
publikované: 12.02.2024 - 13:03  //  aktualizácia: 12.02.2024 - 13:57  //  zobrazené: 547

Jedeme na teambuilding, Miluje ma, nemiluje ma, MADAME WEB, Noemova archa, Bob Marley: One love, Mačka a pes: Bláznivé dobrodružstvo, Franta mimozemšťan

Program kina (14.2.- 18.2.2024)

Streda (VALENTÍN) a sobota 18:00 Jedeme na teambuilding- 18+

Žáner: Komédia 

NahotaVulgarizmySexZávislosť

Ambiciózneho korporátneho zamestnanca Aleša (Jakub Prachař) jeho narcistický šéf (Alexander Bárta) namiesto povýšenia preloží na najhoršie oddelenie - do call centra. Tam veľmi rýchlo musí prísť na to, ako spolu s trafenou konšpirátorkou Marcelou (Peťa Polnišová), neurotickým nihilistom Michalom (Vojta Kotek), vzorňáčkou Jitkou (Anna Polívková) a ďalšími bizarnými kolegami vytvoriť zohranú partiu. Len tak môže počas teambuildingového víkendu poraziť bývalých kolegov, zachrániť svoje nové oddelenie pred zrušením a hlavne nájsť stratenú sebaúctu. (ITA film)

 

Streda (VALENTÍN) 20:00 Miluje ma, Nemiluje ma

Žáner: Romantický, Komédia

SexNahota

Bea (Sydney Sweeney - Euphoria, White Lotus) a Ben (Glen Powell - TopGun: Maverick) v minulosti prežili nevydarené rande, od ktorého sa neznášajú. Keď sa po čase stretnú na svadbe v exotickej Austrálii, predstierajú, že tvoria pár, aby sa zbavili svojich dotieravých bývalých. No pod maskou podpichovania, predstierania a doťahovania je jasné, že Bea a Ben k sebe skutočne niečo cítia… (ITA film)

 

Štvrtok  a sobota 20:00 MADAME WEB

Žáner: Sci-fi, Dobrodružný

Násilie

Akčný film Madame Web je spin-off k populárnym príbehom o Spider-Manovi. Predstavuje záchranárku Cassie (Dakota Johnson), ktorá po smrteľnej nehode nielenže znovu ožije, ale tiež získa nadprirodzené schopnosti. Teraz musí čeliť zahadnému Ezekielovi Simsovi, ktorý je na stope svojím najnovším obetiam v snahe zmeniť budúcnosť. (ITA film)

 

Piatok 17:30 a sobota 16:00 Noemova archa

Žáner: Animovaný

Strach

Zábavné a roztomilé spracovanie jedného z najznámejších príbehov všetkých čias! Dve myši: Vini, charizmatický básnik s trémou, a Tito, talentovaný a šarmantný gitarista, sa prešmyknú na bájnu Noemovu archu, kam smú nastúpiť len jeden samec a jedna samica z každého druhu. Podarí sa dvom muzikantom prežiť 40 dní a 40 nocí na lodi, kde napätie medzi mäsožravcami a bylinožravcami stúpa každým dňom? (Continental film)

 

Piatok a nedeľa 20:00 Bob Marley: One love

Žáner: Hudobný, Životopisný

NásilieDiskrimináciaZávislosť

Jeden muž. Jedno posolstvo. Jedna revolúcia. Jedna legenda. Pohľad do života legendárneho reggae hudobníka Boba Marleyho. (Cinemart)

 

Nedeľa 16:00 Mačka a pes: Bláznivé dobrodružstvo

Žáner: Rodinný, Komédia

NásilieStrach

Vo filme Mačka a pes: Bláznivé dobrodružstvo sa dve nesúrodé dvojice musia spoločne vydať na dobrodružnú cestu plnú šialených príhod a zábavy. Excentrická Monica rozmaznáva svoju internetovú celebritu, mačku Divu. Zlodej Jack práve ukradol vzácny drahokam. Ten však prehltol jeden túlavý pes, a tak si ho Jack osvojil. Všetci štyria sa náhodne ocitnú spolu v jednom lietadle, ale zatiaľ čo majitelia odletia bez nehody, mačka a pes vypadnú z batožinového priestoru a zostanú trčať na zemi. Dvaja zvierací hrdinovia snáď ani nemôžu byť rozdielnejší. Asi jediné, či majú spoločné, je rovnaký počet nôh. Napriek tomu sú nafúkaná mačka a túlavý pes v dôsledku nečakaného sledu udalostí nútení spolupracovať. A stovky kilometrov odtiaľto sa musia spojiť vyfintená, afektovaná Monica a hľadaný zločinec. Ľudská dvojica sa vydáva hľadať svojich skutočne drahých a cenných domácich miláčikov. ... a mačka a pes? Tí sú úplne bezradní. Vyrážajú na zbesilú cestu zasneženou divočinou z Kanady do New Yorku, kam mali pôvodne letieť. Popri vlastnej neschopnosti, divokých zvieratách a iných nástrahách sa stretávajú aj s ďalším veľkým problémom. V pätách im je totiž policajt, ktorý až príliš dobre vie o ukradnutom drahokame v psom bruchu a chce ho získať za každú cenu. (Bontonfilm)

 

Nedeľa 18:00 Franta mimozemšťan

Žáner: Komédia

Vulgarizmy

Pokojný život malej moravskej dediny naruší zvláštny úkaz. Amatérsky astronóm Blažej (Filip Březina) je presvedčený, že je tu návštevník z vesmíru. Lenže nikto mu neverí. Starosta Picek (Vasiľ Fridrich) má plné ruky práce s dotáciami a miestna policajtka Marková (Erika Stárková) rozbieha pátranie po ukradnutej cisterne. Prečo sa však sused Franta (Jakub Prachař) zrazu správa čudne? Akoby ho niekto vymenil! Celá dedina tvrdí, že Franta bol vždy tak trochu z inej planéty, ale toto správanie je príliš aj na jeho manželku Boženu (Tereza Ramba). Keď sa v dedine objaví Rebeka (Kateřina Marie Fialová) a za ňou neúprosný generál Sokol (Jiří Langmajer), miestni obyvatelia sa rozhodnú prísť záhade na koreň. Po svojom! Komédia Franta Mimozemšťan využíva mierne absurdný príbeh na hru so situáciami, ktoré si nevieme vysvetliť, možno sa ich aj bojíme, ale musíme nájsť spôsob, ako sa s nimi vyrovnať. (Cinemart)

 

Sledujte: 

Facebook: Kino Šaľa

Instagram: kino.sala

Vstupenky si môžete zakúpiť online na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/