Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 01.08.2018 - 08:48  //  aktualizácia: 03.08.2018 - 11:16  //  zobrazené: 2076

Mesto chystá kontrolu parkovacích miest

Skontrolujte si, či máte zaplatený poplatok za parkovacie miesto a či ste v prípade zmeny "ŠPZ" ju aj nahlásili. Mesto chystá kontrolu priamo v uliciach mesta. 

 

O z n á m e n i e
Mestský úrad oznamuje obyvateľom mesta Šaľa, ktorí majú vydané rozhodnutie o trvalom užívaní verejného priestranstva na parkovanie osobného motorového vozidla podľa Všeobecne záväzného nariadenia mesta Šaľa č. 8/2015 o miestnej dani a miestnom poplatku platnom znení, že v mesiaci august 2018 začne s fyzickou kontrolou súladu osadených EČV s rozhodnutím.
Z uvedeného dôvodu žiadame vlastníkov osobných motorových vozidiel, ktorí požiadali a bolo im vydané rozhodnutie o trvalom užívaní verejného priestranstva na parkovanie osobného motorového vozidla, aby si skontrolovali, či majú zaplatenú 1. splátku úhrady podľa rozhodnutia, ako aj súlad medzi EČV v zozname zverejnenom na internetovej stránke mesta Šaľa, žiadosťou  a EČV na tabuľke označujúcej vyhradené parkovanie.
Všetky zmeny je potrebné bezodkladne písomne oznámiť oddeleniu správy majetku a zariadení mesta  u  Mgr. Miloša Kopiaryho tel. 031/770 5981 kl. 228 a Mgr. Miloslavy Bartíkovej tel. 031/770 5981 kl.123.
V prípade neoznámenia zmien, budú tabule označujúce neznáme EČV odstránené. Príslušný poplatok môžete uhradiť v pokladni mesta, ktorú nájdete v budove ZŠ P. Pázmánya s VJM, alebo bankovým prevodom na základe rozhodnutia, ktoré vám bolo doručené. 

 

JUDr. Margita Pekárová
vedúca OSMaZM 
Mestský úrad Šaľa