Domov   >  Kino
publikované: 13.09.2023 - 08:51  //  aktualizácia: 13.09.2023 - 09:35  //  zobrazené: 757

Onemanshow: The Movie, Moja tučná grécka svadba 3, Ninja korytnačky: Mutantský chaos, Meg 2: Návrat do hlbín, Bocian Riško 2, Prízrak v Benátkach

Program kina (13.9.-17.9.)

Streda 20:00 Onemanshow: The Movie

Žáner: Komédia

Po viac ako polročnej odmlke sa na scénu vracia český provokatér Kamil Bartošek, známy ako Kazma. Internetový fenomén, ktorého videá majú milióny pozretí a vyvolávajú kontroverzné reakcie, uvedie do kín celovečerný film. Dlhopripravovaný projekt, na ktorom Kazma a jeho tím pracovali v najprísnejšom utajení 4 roky, sa už v augusta dočká svojho veľkého odhalenia v slovenských kinách. Náklady na film sa podľa producentov vyšplhali na 72 miliónov českých korún a tvorcovia sľubujú jedinečné predstavenie, aké Slovensko v kinách ešte nevidelo. Svoj doposiaľ najväčší projekt sa Kazma rozhodol pod hlavičkou ONEMANSHOW historicky prvýkrát ukázať celému Česku a Slovensku priamo na veľkom plátne. Jeho slávne kúsky a škandály trhali na internete miliónové rekordy v počte pozretí a ohromovali divákov svojou drzosťou. Medzi jeho najznámejšie akcie patrí nabúranie sa do relácie Prostřeno (na Slovensku Bez servítky), nastrčenie falošného Jima Carreyho na galavečer Českých levov alebo infiltrácia na štadión počas finále majstrovstiev sveta v Rusku v kufri jedného z výstavných áut. Teraz prichádza Kazma so svojou legendárnou ONEMANSHOW v celovečernom formáte a podľa vlastných slov sa chystá zbúrať české a slovenské kiná. (Bontonfilm)

 

Štvrtok 20:00 Moja tučná grécka svadba 3

Žáner: Komédia

Hrdinovia legendárnej romantickej komédie o tom, aké ťažké je byť Grékom v Amerike, sa vracajú, aby vám ukázali, aké ťažké je byť Američanom v Grécku. Toula, spolu s celou rodinou cestuje do krajiny svojich predkov, aby splnila posledné želanie svojho otca. (Cinemart)

 

Sobota 17:00 Ninja Korytnačky: Mutantský chaos

Žáner: Animák 

Po dlhých rokoch, kedy sa korytnačí súrodenci ukrývali pred ľudským svetom sa rozhodli získať si srdcia Newyorčanov a vďaka svojim hrdinským činom sa stať normálnymi tínedžermi. Ich nová kamarátka April O’Neilová im pomáha bojovať proti tajomnému zločineckému syndikátu, ale čoskoro im to prerastie cez hlavu, keď sa na nich vtrhne armáda mutantov. (Cinemart)

 

Sobota 20:00 Meg 2: Návrat do hlbín

Žáner: Akcia, Dobrodružný

Pripravte sa, že vám stúpne adrenalín na maximum! Do hlbokého oceánu sa znova ponorí Jason Statham a spoločnosť mu tentoraz bude robiť aj Wu Jing, legenda ázijských akčných filmov. Spoločne povedú tím odvážnych výskumníkov, ktorých cesta na morské dno nedopadne celkom podľa plánov. Chaos prepukne vo chvíli, keď do ich misie zasiahnu aktivity podmorských baníkov. V stávke sa ocitnú životy všetkých zúčastnených a naši hrdinovia budú musieť bojovať nielen s ľudskými nepriateľmi, ale aj viacerými prerastenými žralokmi. Nalaďte sa s filmovou novinkou na vlnu vzrušenia a ponorte sa za neľútostnými predátormi do hlbín vlastného strachu! (Continental film)

 

 

Nedeľa 17:00 Bocian Riško 2

Žáner: Animák

Malý vrabčiak Riško stále žije so svojou rodinkou bocianov, ktorá ho vychovala. Tak ako každý rok sa chystajú prezimovať pri Veľkom jazere v severnej Afrike, a Riško sa teší, že tento rok po prvýkrát povedie celý bocianí kŕdeľ práve on. Lenže rada starších mu to nedovolí, čo odvážneho vrabčiaka nahnevá a rozhodne sa letieť na vlastnú päsť. Dostane sa do ďalekého púštneho mesta, kde stretne vrabčicu Samiu a jej kamarátov, ktorých drží v zajatí chamtivý páv Zamano. Jediný spôsob, ako ich môže zachrániť, je vyriešiť hádanku a nájsť Veľký Klenot, ktorý už Zamano a jeho služobníci veľmi dlho hľadajú. (Forum film)

 

Nedeľa 20:00 Prízrak v Benátkach

Žáner: Triler, Krimi

Prízrak v Benátkach, je nový detektívny thriller na motívy románu “Halloweenská párty”od kráľovnej detektívok Agathy Christie a v réžii držiteľa Oscara® Kennetha Branagha v hlavnej úlohe slávneho detektíva Hercula Poirota. V Benátkach po druhej svetovej vojne sa slávny detektív Hercule Poirot, ktorý je už na dôchodku a žije vo vlastnom exile, neochotne zúčastní na jednej seanse. Keď je však jeden z hostí zavraždený, je na bývalom detektívovi, aby opäť odhalil vraha. (Cinemart)

 

Sledujte:

FB: Kino Šaľa

Instagram: kino.sala

Vstupenky si môžete zakúpiť online na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/