Domov   >  Kino
publikované: 22.08.2023 - 13:09  //  aktualizácia: 22.08.2023 - 13:45  //  zobrazené: 742

Onemanshow: The Movie, Nikdy nehovor nikdy, Bocian Riško 2, Super Mario Bros. vo filme, Blue Beetle

Program kina (23.8.-27.8.2023)

 

Streda 20:00 Onemanshow: The Movie 

Žáner: Komédia

Po viac ako polročnej odmlke sa na scénu vracia český provokatér Kamil Bartošek, známy ako Kazma. Internetový fenomén, ktorého videá majú milióny pozretí a vyvolávajú kontroverzné reakcie, uvedie do kín celovečerný film. Dlhopripravovaný projekt, na ktorom Kazma a jeho tím pracovali v najprísnejšom utajení 4 roky, sa už v augusta dočká svojho veľkého odhalenia v slovenských kinách. Náklady na film sa podľa producentov vyšplhali na 72 miliónov českých korún a tvorcovia sľubujú jedinečné predstavenie, aké Slovensko v kinách ešte nevidelo. Svoj doposiaľ najväčší projekt sa Kazma rozhodol pod hlavičkou ONEMANSHOW historicky prvýkrát ukázať celému Česku a Slovensku priamo na veľkom plátne. Jeho slávne kúsky a škandály trhali na internete miliónové rekordy v počte pozretí a ohromovali divákov svojou drzosťou. Medzi jeho najznámejšie akcie patrí nabúranie sa do relácie Prostřeno (na Slovensku Bez servítky), nastrčenie falošného Jima Carreyho na galavečer Českých levov alebo infiltrácia na štadión počas finále majstrovstiev sveta v Rusku v kufri jedného z výstavných áut. Teraz prichádza Kazma so svojou legendárnou ONEMANSHOW v celovečernom formáte a podľa vlastných slov sa chystá zbúrať české a slovenské kiná. (Bontonfilm)

 

Štvrtok a nedeľa 20:00 Nikdy nehovor nikdy

Žáner: Romantický, Komédia

Naďu (Tereza Kostková) a Petra (Tomáš Maštalír) stretávame v čase rozpadu ich manželstiev. Petrov vzťah s manželkou Lenkou (Lenka Krobotová) ochladol dlhým odlúčením kvôli jej práci na misiách v Afrike. Nadin manžel Viktor (Marek Majeský) sa pre zmenu opäť raz „zamiloval“ do mladšej ženy. Nevinná zrážka áut Nade a Petra má za následok, že začnú na seba narážať aj v bežnom živote. Naďa popri práci učiteľky vedie aj hodiny jogy. Peter je po viacerých zdravotných problémoch s chrbticou nútený zmeniť svoj životný štýl a práve joga mu má v tom pomôcť. Peter spoznáva Naďu v jej prirodzenom prostredí a ich vzájomné sympatie sa začínajú prehlbovať. Do rodiaceho sa vzťahu však vstupujú nielen ich deti (2 + 2), ale o slovo sa prihlásia aj bývalí partneri. Začína sa tak bláznivá jazda dvoch neúplných rodín, ktorá bude výzvou nielen pre našich hlavných hrdinov, ale aj pre ich blízkych... pretože VŠETKO SA MÔŽE STAŤ.  (Bontonfilm)

 

Piatok 13:30 Super Mario Bros. vo filme- vstupné: 3€

Žáner: Animák

 

Piatok, sobota, nedeľa 18:00 Bocian Riško 2

Žáner: Animák

Malý vrabčiak Riško stále žije so svojou rodinkou bocianov, ktorá ho vychovala. Tak ako každý rok sa chystajú prezimovať pri Veľkom jazere v severnej Afrike, a Riško sa teší, že tento rok po prvýkrát povedie celý bocianí kŕdeľ práve on. Lenže rada starších mu to nedovolí, čo odvážneho vrabčiaka nahnevá a rozhodne sa letieť na vlastnú päsť. Dostane sa do ďalekého púštneho mesta, kde stretne vrabčicu Samiu a jej kamarátov, ktorých drží v zajatí chamtivý páv Zamano. Jediný spôsob, ako ich môže zachrániť, je vyriešiť hádanku a nájsť Veľký Klenot, ktorý už Zamano a jeho služobníci veľmi dlho hľadajú. (Forum film)

 

Piatok a sobota 20:00 Blue Beetle

Žáner: Akcia, Dobrodružný

Čerstvý absolvent Jaime Reyes sa vracia domov plný túžob po svojej budúcnosti, len aby zistil, že jeho domov už nie je taký, ako býval. Keď sa snaží nájsť si svoje miesto vo svete, Jaime sa nečakane ocitne vo vlastníctve prastarej pamiatky mimozemskej biotechnológie: Skarabea. Keď si Scarabeus náhle vyberie Jaimeho za svojho symbiotického hostiteľa, dostane neuveriteľné brnenie schopné mimoriadnych a nepredvídateľných síl, ktoré navždy zmení jeho osud a stane sa superhrdinom BLUE BEETLE. (Continental film)

 

Sledujte: 

FB: Kino Šaľa

Instagram: kino.sala

Vstupenky si môžete zakúpiť online na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/