Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 20.11.2015 - 08:17  //  aktualizácia: 20.11.2015 - 08:54  //  zobrazené: 869

Pomôžeme Vám zahlasovať za nemocničný park!

Ak ste Vy alebo Vaši známi ešte nehlasovali za nemocničný park z dôvodu, že neviete, ako na to, sme tu pre Vás. Dnes od 9.45 hod. približne do 12.00 hod. sme Vám k dispozícii na námestí pred Mestským úradom v Šali, resp. na pešej zóne. Podpornú akciu organizuje poslankyňa mesta Šaľa Gabriela Lacková v spolupráci s mestom. Na pešej zóne nás nájdete aj zajtra, v piatok od 9.00 hod.

Okrem týchto časov sa môžete obrátiť aj priamo na mesto, vo vestibule mestského úradu Vám zamestnankyňa ochotne pomôže zahlasovať za dobrú vec! Svoj hlas môžete odovzdať aj v mestskej knižnici a cestovnej kancelárii AG Z Travel na pešej zóne! Hlasovanie je zdarma a mesto ním môže získať 10-tisíc eur na znovuoživenie nemocničného parku z komunitného grantu Nadácie VÚB!

Hlasovanie sa končí už 20.novembra! Máme posledné hodiny a veru máme čo dobiehať! Súperíme s ďalšími dvoma mestami z Nitrianskeho kraja a Šaľa je na druhom mieste!

Vo štvrtok  popoludní zverejnili pre nás nelichotivé priebežné výsledky: https://www.vub.sk/files/vubweb/microsites/komunitne-granty/priebezne_vysledky.pdf