Domov   >  Kultúra
publikované: 21.06.2017 - 09:38  //  aktualizácia: 22.06.2017 - 13:06  //  zobrazené: 3146

Šaliansky jarmok 2017

Vážení Šaľania! Máme pre vás oznam Mesta Šaľa:
Tak ako aj po minulé roky, tak aj tento posledný júnový víkend 23.-24.6.2017 sa naše Námestie Svätej Trojice a pešia zóna zaplní stánkami s maškrtami a výrobkami domácich i cezpoľných remeselníckych majstrov.
Mesto Šaľa a MsKS Šaľa si v rámci tohto podujatia pripravilo pre návštevníkov jarmoku bohatý kultúrny program, ktorý sa uskutoční za kaštieľom na CMZ – amfiteátri.
V piatok o 15:00 budete mať možnosť vidieť a počuť úžasnú, energickú bubnovú show Campana Batucada keď budú prechádzať mestom až k amfiteátru, kde budú robiť spoločnosť nášmu primátorovi, ktorý bude krstiť novú knihu o Šali.
So svojim program sa Vám predstavia aj naše družobné mestá – Konskie Poľsko, Oroszlány Maďarsko, Mohyliv Podiľskyj Ukrajina, Kuhmo Fínsko a Telč Česko.
V rámci programu vystúpia mladé umelecké talenty z našich škôl: ZŠ Ľ. Štúra, SOŠ Šaľa, ZŠ Hronského, ZŠ Murgaša, ZUŠ Šaľa.
Na podujatí vystúpia vynikajúce tanečné a športové skupiny ako FS Detva, TK Jumping, ukážky Kung-fu, SHŠ Ursus – šermiari, DFS Šaľanček, FS Šaľan či hudobné kapely ako Republic, Vidiek, Colorado, ZH Band.
Nenechajte si ujsť ani sprievodné podujatia: Objektív Františka Kollára vo Focesa, Tvorivé dielne v Dome ľudového bývania a Burzu kníh v Knižnici Jána Johanidesa.
O zábavu a bohatý program je postarané a preto vás všetkých srdečne pozývame na Šaliansky jarmok 2017. Tešíme sa na stretnutie s vami pri chutnom jedle, sladkom moku a skvelej zábave.

-rh-