Domov   >  Kino
publikované: 12.03.2024 - 13:59  //  aktualizácia: 12.03.2024 - 14:55  //  zobrazené: 446

Superžena, Sladký život, Fentasy, Noemova archa, Imaginary: Neviditeľné zlo, Kung Fu Panda 4, Duna: Časť druhá

Program kina (13.3. - 17.3.2024)

 

Streda 18:00 Superžena

Žáner: Romantický, Komédia

Celovečerný hraný film z prostredia dnešných tridsiatnikov. Hlavná protagonistka - ako slobodná bezdetná tridsiatnička - nenapĺňa očakávania okolia, keď netúži po závratnej kariére ani založení rodiny. Bojuje s každodennými tlakmi tak dlho, až kým nátlaku podľahne a rozhodne sa byť perfektnou Superženou vo všetkých ohľadoch tak, ako to spoločnosť vyžaduje. (Copperfilm)

 

Štvrtok a sobota 18:00 Sladký život

Žáner: Komédia

Sex

Vulgarizmy

Hokejový majster sveta, ktorý miluje krásne ženy a rýchle autá, musí prejsť nečakanou životnou skúškou, aby nesklamal svojich nových priateľov a rodinu, o ktorých existencii nemal ani tušenia. Vladimír Polívka v hlavnej úlohe novej komédie od tvorcov filmu ŽENY V BEHU. (Cinemart)

 

Štvrtok 20:00 Fentasy

Žáner: Thriller

Závislosť

Sofia nadovšetko miluje divoké párty. A to hlavne tie, na ktorých sú hlavným zdrojom zábavy látky silnejšie než alkohol. So svojim novým priateľom Pellerom, amatérskym chemikom, rozbieha lukratívny biznis. Keď sa totiž akákoľvek droga zmieša s fentanylom, jej účinky se závratne znásobia. A takisto aj zisk. Čo na tom, že ich nová droga sa pre mnohých stáva smrtiacim koktejlom, keď teraz vládnu pouličnej scéne. Eufóriu z rýchlo rastúceho bohatstva vystrieda kruté vytriezvenie. Ich úspech veľmi rýchlo priláka pozornosť polície, ale hlavne ruskej mafie, ktorá konkurenciu netoleruje. Sofia sa rozhodne hrať vabank a nezáleží, koľko životov to bude stáť... (Continental film)

 

Piatok 17:30 Noemova archa

Žáner: Animovaný

Strach

Zábavné a roztomilé spracovanie jedného z najznámejších príbehov všetkých čias! Dve myši: Vini, charizmatický básnik s trémou, a Tito, talentovaný a šarmantný gitarista, sa prešmyknú na bájnu Noemovu archu, kam smú nastúpiť len jeden samec a jedna samica z každého druhu. Podarí sa dvom muzikantom prežiť 40 dní a 40 nocí na lodi, kde napätie medzi mäsožravcami a bylinožravcami stúpa každým dňom? (Continental film)

 

Piatok 20:00 Imaginary: Neviditeľné zlo

Žáner: Horor

Násilie

Strach

Nový horor od producentov filmov M3GAN, Päť nocí u Freddyho či Čierny telefón. Žena s malou dcérou sa vracia do domu, v ktorom vyrastala. Ako dieťa tu mala svojho imaginárneho kamaráta, s ktorým sa hrala a krátila si čas. Teraz zisťuje, že jej kamarát nie je tak úplne vymyslený a navyše je dosť nahnevaný, že ho kedysi opustila. Keď sa Jessica s rodinou presťahuje späť do domu, v ktorom vyrastala, zistí, že v ňom okrem spomienok zostal aj jej plyšový medvedík Chauncey. Celé roky ležal zabudnutý v pivnici. On však na ňu nikdy nezabudol. Teraz ho nájde Jessicina najmladšia dcéra Alice a okamžite sa z nich stáva nerozlučná dvojka. Veselé šantenie a šťastné spoločné chvíle šíria dobrú náladu po celom okolí. Nový kamarát nechýba pri žiadnej z Aliciných hier. Tie sú však postupne čoraz zlovestnejšie a Alicino správanie je čoraz znepokojivejšie. Chauncey totiž nie je obyčajná plyšová hračka. A nie je to ani taký dobrý kamarát, ako sa zdalo. Počas rokov, keď bol sám a opustený, sa jeho smútok premenil na hnev. Nemieni dopustiť, aby ho jeho nová kamarátka Alice, niekedy opustila. A chce sa pomstiť. (Bontonfilm)

 

Sobota a nedeľa 16:00 Kung Fu Panda 4

Žáner: Animovaný

Legendárny kung-fu bojovník Po si myslel, že konečne bude môcť v pokoji odpočívať v Údolí pokoja a chrumkať svoje obľúbené knedle. Na obzore sa však črtá nový nepriateľ, oveľa nebezpečnejší, akí tí, ktorým doteraz čelil. (Cinemart)

 

Sobota 20:00 a nedeľa 18:00 Duna: Časť druhá

Žáner: Sci-fi, Akcia, Dobrodružný

Strach

Násilie

V druhom pokračovaní epickej ságy sa Paul Atreides (Timothée Chalamet) spojí s Chani (Zendaya) a Fremenmi, aby sa pomstil sprisahancom, ktorí zničili jeho rodinu, a snaží sa zabrániť hroznej budúcnosti, ktorú môže predpovedať iba on. (Continental film)

 

Sledujte: 

Facebook: Kino Šaľa

Instagram: kino.sala

Vstupenky si môžete zakúpiť online na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/