Domov   >  Športové spravodajstvo
publikované: 25.09.2016 - 19:06  //  aktualizácia: 26.09.2016 - 09:54  //  zobrazené: 2455

Večania Hájskemu nedali šancu!

V šiestom kole VII.A ligy sa vo Veči konalo okresné derby. V nedeľu, 25.seotembra 2016, domáci hostili súpera z Hájskeho. Obe mužstvá sa pohybujú v hornej časti tabuľky, preto sa dal očakávať dramatický zápas. Všetko podstatné sa udialo už v prvom polčase. Večania išli do vedenia v 10.minúte gólom Andreja Očenáša, po peknej kombinácii. V 27. minúte to už bolo 2:0 domácich, keď sa presadil najlepší strelec mužstva Ladislav Vencel peknou strelou od brvna do brány. V ďalšom priebehu mali loptu viac na kopačkách domáci, ale stav stretnutia sa už do polčasu nemenil.

V druhom polčase sa obraz hry zmenil, hostia pôsobili futbalovejšie, snažili sa spraviť niečo z výsledkom, boli aktívnejší na lopte, avšak domácu obranu na čele s brankárom Krkošekom nedokázali prekonať. Večania mali niekoľko brejkov, ktoré však nedokázali premeniť a tak sa stav stretnutia nemenil. Po konečnom hvizde sa tak domáci tešili z víťazstva pred peknou diváckou návštevou a výhrou sa posunuli na druhé miesto VII.ligy sk.A o skóre za Rišňovce.

Zostava:  Krkošek, Takács, Čiernik, Legner, Sokol (59.min Machálik), Braun (74.min Herceg),  Barus (68.min Sčípa), Szabó (87.min Straňák), Vencel, Prílepok, Očenáš (90.min Hanko).Tréner: Jozef Czuczor

Najbližší zápas: 7 .kolo: 2.októbra 2016  Nové Sady - FK Veča o 14:30h

Tibor Križovič

fotogaléria: Miroslav Demín