Domov   >  Kino
publikované: 26.02.2024 - 08:53  //  aktualizácia: 26.02.2024 - 09:54  //  zobrazené: 504

Vojna policatov, Duna: Časť druhá, Matka na úteku

Program kina (28.2.-2.3.2024)

 

Streda 18:00 Vojna policajtov- 18+

Žáner: Thriller, Akcia, Dráma

NásilieZávislosťSex

Dávid proti Goliášovi asi tak by sa dal opísať boj, ktorý povedie kapitán Miky Miko (Alexander Bárta), samotársky policajný operatívec, ktorý sa zručne pohybuje na hrane zákona v divokej atmosfére východoslovenského podsvetia začiatkom 90. rokov. V krehkej symbióze tu nažívajú lokálne mafiánskej gangy kryté tajnými dohodami so SIS, podnikatelia a miestna polícia – štedro odmeňovaná za privieranie očí pred zločinmi. Prostredie Mika vyformovalo tak, aby nikomu neveril. Ale keď mu je pridelený systému “neposlušný” partner Igor Molnár (Juraj Loj), zistí, že sú v mnohom podobní. Sú súčasťou mechanizmu, ktorý chcú zmeniť, pretože ich viac nebaví chytať zločincov, ktorí budú na druhý deň prepustení – aj s usvedčujúcimi dôkazmi. Reakcia ohrozeného systému však na seba nenechá dlho čakať a spustí sa sled udalostí, ktorý sa na polceste končí tragédiou. Ako to bude na ďalšej ceste, to uvidia diváci až na veľkom plátne. Hovorí sa ale, že pomsta je najlepšia motivácia, hoci niekedy prehra môže znamenať istú smrť. Vo filme uvidíte napríklad aj populárneho rapera Patrika “Rytmusa” Vrbovského, ktorý si zahral dôležitú rolu bossa mafiánskeho gangu, ale aj Adyho Hajdu, Roba Jakaba, Anežku Petrovú, Mariána Mitaša a mnoho ďalších skvelých slovenských hercov. (Cinemart)

 

Štvrtok 18:00 Duna: Časť druhá- SD

Sobota 20:00 Duna: Časť druhá- SD

Žáner: Sci-fi, Akcia, Dobrodružný

StrachNásilie

V druhom pokračovaní epickej ságy sa Paul Atreides (Timothée Chalamet) spojí s Chani (Zendaya) a Fremenmi, aby sa pomstil sprisahancom, ktorí zničili jeho rodinu, a snaží sa zabrániť hroznej budúcnosti, ktorú môže predpovedať iba on. (Continental film)

 

Sobota 18:00 Matka na úteku

Žáner: Romantický, Komédia

SexVulgarizmy

Hlavná hrdinka Sylvie (Petra Hřebíčková) má lásku, rodinu, manželstvo a dobrú prácu. Je pracovitá a zodpovedná. Sylvie všetko zvládne. Preto sa na ňu ostatní spoliehajú. Ale... Zrazu cíti, že sa jej život rúca pod rukami a ona už to ďalej nevydrží. Má chuť od všetkého utiecť, zobrať si oddychový čas, aby popremýšľala o tom, ako dať veci opäť do poriadku. Ale predovšetkým musí dať do poriadku sama seba. Kam by sa však mohla ukryť? Kde nájde kamarátku, ktorá jej uvarí medovkový čaj, vypočuje ju a nebude sa jej na nič pýtať? Je to šťastná náhoda alebo osud, že Sylvie stretne práve v tejto chvíli Annu? Anna (Lenka Vlasáková) je na prvý pohľad silná žena, ktorú nič nevyvedie z miery. Ale aj ona potrebuje kamarátku. Len o tom ešte nevie.. (Bontonfilm)

 

Sledujte: 

Facebook: Kino Šaľa

Instagram: kino.sala

Vstupenky si môžete zakúpiť online na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/