Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 04.07.2017 - 16:00  //  aktualizácia: 04.07.2017 - 16:21  //  zobrazené: 2432

Týždeň detskej radosti v MŠ Hollého

Prázdniny nám začali a na tie sa najviac tešia deti - malé aj veľké. Vráťme sa preto k oslavám tých najmenších a pripomeňme si, ako prežívali deň detí škôlkári z MŠ Hollého vo Veči.

Pani riaditeľka s učiteľkami si pre deti pripravili "Týždeň detskej radosti" od 29. mája do 4. júna 2017. V materskej škole sa konali mnohé akcie, súťaže, tvorivé dielne, divadlo. Úspech medzi detičkami malo hlavne divadielko "Tri prasiatka", ktoré si zahrali priamo šikovné pani učiteľky. Detičky ale doteraz spomínajú aj na hudobné predstavenie "Teta Mia", grilovačku, farebný deň, súťaže a diskotéku. Tešili sa aj športovo založené deti, 03. júna sa v spolupráci s radou školy pre nich prichystala veľkolepá športová olympiáda. Na deti aj zapojených rodičov čakali rôzne atrakcie, množstvo darčekov a chutné občersvenie. Najväčšou odmenou za prípravu a realizáciu pre pani učiteľky bolo určite uznanie samotných rodičov a predovšetkým spokojné usmievavé tváre detičiek.

(Renáta Prnová, alx)

 Sledujte nás aj na Facebook/MESTO ŠAĽA. Staňte sa členom oficiálnej skupiny Mesta Šaľa.  Kliknite si sem:https://www.facebook.com/groups/327353394042257/

  • Divadlo Tri prasiatka
  • Olympiáda
  • Olympiáda
  • Olympiáda
  • Tri prasiatka