Domov   >  Kino
publikované: 16.05.2023 - 09:21  //  aktualizácia: 16.05.2023 - 10:45  //  zobrazené: 619

Supercela, Rýchlo a zbesilo 10, Deti Nagana, Myška Pattie: Na vlnách dobrodružstva, Znova sa zamilovať

Program kina (17.5.-20.5.2023)

Streda 20:00 Supercela

Žáner: Akcia, Katastrofický

William celý život sníval o tom, že pôjde v otcových šľapajach a stane sa lovcom búrok. Jeho legendárneho otca pred rokmi vzalo so sebou supertornádo. Odvtedy sa z prenasledovania tornád stal skutočný biznis a cestovný ruch spojený s katastrofami prekvitá. Tínedžer utečie z domu, aby sa spolu s bývalým kolegom svojho otca vydal za hurikánom, ale tornáda sú už väčšie a ničivejšie, ako kedysi. Williamova matka medzitým zúfalo pátra po svojom synovi, netušiac, že sa do oblasti chystá najväčšia búrka všetkých čias, supercela, ktorá ohrozí životy nielen lovcov búrky, ale všetkých ľudí v oblasti. (Vertigo Distribution)

 

Štvrtok 20:00 Rýchlo a zbesilo 10- titulky

Piatok 20:00, Sobota 17:00 Rýchlo a zbesilo 10- dabing

Žáner: Akcia

Koniec cesty sa začína. Desiaty film ságy Rýchlo a zbesilo, odštartuje záverečné kapitoly jednej z najslávnejších a najpopulárnejších svetových filmových sérií, ktorá je už tri desaťročia na vrchole s rovnakým hereckým obsadením a postavami ako na začiatku. Počas mnohých misií a napriek neprekonateľným prekážkam Dom Toretto (Vin Diesel) a jeho rodina prekonali, a premohli každého nepriateľa, ktorý sa im postavil do cesty. Teraz čelia protivníkovi, ktorý sa vynára z tieňov minulosti, je poháňaný krvnou pomstou, je odhodlaný rozbiť túto rodinu a navždy zničiť všetko a všetkých, ktorých Dom miluje. Vo filme Fast Five z roku 2011 Dom a jeho partia zlikvidovali zákerného brazílskeho drogového kráľa Hernana Reyesa a na moste v Riu De Janeiro mu sťali hlavu. Nevedeli však, že Reyesov syn Dante (Jason Momoa ) bol toho všetkého svedkom a posledných 12 rokov pripravoval plán, ako prinútiť Doma zaplatiť najvyššiu cenu. (Cinemart)

 

Piatok 17:30 Deti Nagana

Žáner: Rodinný, Športový

Rodinný film inšpirovaný pamätným víťazstvom českých hokejistov na olympiáde v Nagane. Hynek Čermák v ňom vedie partiu chlapcov (a jedného dievčaťa) do dôležitého hokejového zápasu s tenisovou loptičkou na betóne proti rivalom z vedľajšej dediny. Hrať sa bude o víťazstvo, rešpekt aj o prvú pusu a srdce najlepšieho dievčaťa z triedy. Patrónom filmu je Dominik Hašek, ktorý sa tiež objaví v jednej z menších úloh. Jedenásťročný Dominik je nadšený, keď český tím na „turnaji storočia“ v japonskom Nagane porazí Kanadu a postúpi do zápasu o zlatú medailu. Napriek tomu, že sám je tak trochu outsider, rozhodne sa kúpiť si hokejku a hrať hokej s kamarátmi, ako najlepšie vedia. Najmä s tenisovou loptičkou za domom. Jeho idolom je Dominik Hašek a tím, ktorý spolu s najlepším kamarátom Honzom zostavia, nemôžu nazvať inak ako Šable (podľa Hašekovho legendárneho pôsobiska, klubu Buffalo Sabres). Hokejku síce držia skôr ako metlu, ale začnú pracovať na veľkej výzve – poraziť tím Červených krídel, ktorý tvoria starší chlapci z vedľajšej dediny. Po počiatočnom debakli sa na trénerskú stoličku Šablí posadí svojrázny Honzov otec, bývalý extraligový hokejista. Ten sa ujme vedenia veľmi zvláštnej a nesúrodej skupiny detí, ktoré pripravuje na veľkolepú odvetu! (Bontonfilm)

 

Sobota 15:00 Myška Pattie: Na vlnách dobrodružstva

Žáner: Animovaný

Malí hrdinovia dokážu veľké veci. Musia mať odvahu a dobrých priateľov. Rozhnevať bohov starovekého Grécka rozhodne nie je dobrý nápad. A starnúci slávny Jáson práve nahneval samotného boha morí Poseidóna. Zvedavá a neposedná myška Pattie a jej nemotorný mačací kamarát Sam tak majú pred sebou veľmi nebezpečnú úlohu. Po boku Jásona, ktorého mesto sa rozhodne Poseidón zničiť, musia čeliť najnebezpečnejším tvorom mytológie. Veselé a nápadité komediálne dobrodružstvo pre celú rodinu od bláznivého tímu, ktorý stojí za filmami Esá z Pralesa, Willy a kúzelná planéta či Princezná rebelka. (Magicbox)

 

Sobota 20:00 Znovu sa zamilovať

Žáner: Romantický, Komédia

Čo keby náhodná sms-ka viedla k životnej láske? V tejto romantickej komédii sa Mira Ray vyrovnáva so smrťou snúbenca tak, že mu pošle zopár romantických sms-iek... no netuší, že jeho mobilné číslo medzitým pridelili Robovi Burnsovi. Rob je novinár a uchváti ho čestnosť a nádherná úprimnosť jej textoviek. Keď dostane za úlohu napísať profil megahviezdy Celine Dion (hrá samu seba vo svojej prvej filmovej roli), s jej pomocou nachádza spôsob, ako sa stretnúť s Mirou naživo... aby získal jej srdce. (ITA film)

 

Sleduj: 

FB: Kino Šaľa

Instagram: kino.sala

Vstupenky si môžete zakúpiť online na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/