Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 03.09.2016 - 12:02  //  aktualizácia: 04.09.2016 - 12:43  //  zobrazené: 4707

Na aké predajne sa spotrebitelia môžu tešiť?

 
Dokončenie obchodného centra S1 vo Veči finišuje. Viaceré nákupné maniačky už netrpezlivo očakávajú prestrihnutie pásky a šup ho, rýchlo medzi regále... :) Informácie o otvorení, ale aj o samotných predajniach sa na sociálnych sieťach menia ako počasie na horách. Opýtali sme sa preto kompetentného človeka, kedy bude centrum skutočne otvorené. Za investorskú firmu BRM 78 DEVELOPMENT s.r.o. na naše otázky odpovedá Branislav Bokora.

 

Kedy je plánované otvorenie nákupného strediska S1 vo Veči pre verejnosť? 

"Otvorenie prebehne v dvoch fázach. 29.septembra 2016 bude otvorená predajňa JYSK. Plánované otvorenie celého centra je 27.októbra 2016. Zmena termínu je však vyhradená! Mediálna kampaň bude prebiehať dva týždne pred otvorením."

Ktoré firmy budú mať v komplexe svoje predajne? Viete nám upresniť definitívny zoznam?

"Jysk, Kik, Deichmann, Pepco, 101 drogerie, Pet center, Gate."

Nakupujúcich zrejme budú zaujímať prístupové cesty a parkovanie pred obchodným centrom. Koľko parkovacích miest bude k dispozíci? Pre peších zákazníkov budú prístupové cesty zo sídliska alebo aj z násypu od mosta?

"Prístupová cesta a aj chodník je pred dokončením za čerpacou stanicou Shell od ulice Fraňa Kráľa. Zo sídliska sme napojili dva existujúce chodníky od susediacich panelákov. Od mosta budú mocť návštevníci prejsť cez čerpaciu stanicu Shell a chodník, ktorý prepojí S1 a Shell-ku. Naplánovaných je devätdesiatšesť parkovacích miest plus štyri miesta pre invalidov. Sedemnásť parkovacích miest sme obnovili pri prvom paneláku od čerpacej stanice Shell."

Miroslav Demín

  • ilustračné foto S1, august 2016
  • ilustračné foto S1, august 2016
  • ilustračné foto S1, august 2016
  • ilustračné foto S1, august 2016
  • ilustračné foto S1, august 2016