Domov   >  Kino
publikované: 23.04.2024 - 13:28  //  aktualizácia: 23.04.2024 - 14:32  //  zobrazené: 210

Program kina (24.4.-28.4.2024)

Program kina

Streda 18:00 Nezlomní

Žáner: Dobrodružný

Násilie

Strach

Vulgarizmy

Po devätnástich rokoch vytrvalostného pretekania stojí Michael (Mark Wahlberg) naposledy na štartovej čiare. Počas nasledujúcich šiestich dní a nocí sa na majstrovstvách sveta Adventure Racing v Dominikánskej republike ešte raz pokúsi doviesť svoj tím víťazne do cieľa. V náročnom teréne naprieč divokou prírodou ho však okrem prekážok čaká aj jedno prekvapujúce stretnutie. Narazí na opusteného psa, ktorý sa k nemu pridá a stane sa súčasťou tímu. Na 700-kilometrovej trati potom medzi ním a Artúrom (tak kríženca erdelteriéra pomenuje), vznikne silné puto. Vernosť a oddanosť štvornohého spoločníka ohromí nielen Michaela, ale aj ostatných členov. Všetci siahnu ďaleko za hranice svojich síl a preteky im začnú komplikovať zranenia. No čoskoro sa ukáže, že spoločne sú nezlomní. Skutočný príbeh odvahy a priateľstva, v ktorom obľúbený herec Mark Wahlberg a túlavý pes Artúr dokazujú, že najväčšie víťazstvá v živote sa často zaobídu bez medailí, málokedy však bez boja. Najťažšie prekážky však vytvárajú najsilnejšie putá, navyše na miestach, kde by to čakal málokto. Aj v nebezpečnom teréne latinskoamerickej džungle. Zdá sa byť tento príbeh ťažko uveriteľný? On sa však naozaj stal!  (Bontonfilm)

 

Streda 20:00 To sa mi snáď len zdá

Žáner: Thriller, Komédia, Fantasy

Násilie

Strach

Sex

 

Čierna komédia o mužovi, ktorý sa zrazu začne objavovať v snoch miliónov ľudí po celom svete s Nicolasom Cageom… (AFK)

 

Štvrtok 20:00 Spiaci účet

Žáner: Romantický, Historický, Dráma

Násilie

Problémy mladých manželov môže vyriešiť nečakane objavené dedičstvo. Pátrajú po jeho podozrivom pôvode a odkrývajú temné tajomstvo starých rodičov. Pokušenie zbohatnúť je veľké. Vezmú na seba s dedičstvom aj vinu, ktorá mala zostať utajená? (Continental film)

 

Piatok 17:30 Ako zachrániť draka

Žáner: Animovaný

Strach

V starovekej Číne boli draci a ľudia priateľmi, ale ľudská chamtivosť ukončila ich spojenectvo a tieto čarovné stvorenia sa stali korisťou. Posledného z nich teraz drží v zajatí krutý cisár. Jedného dňa drakovi prinesie jedlo malá sirota menom Ping a čoskoro sa ukáže, že ona je tou vyvolenou, ktorá jediná ho môže zachrániť. Títo nepravdepodobní spojenci sa musia naučiť pomáhať si a chápať jeden druhého. Na ich ceste za slobodou ich prenasleduje zlý čarodejník a lovec drakov. Aby prežili a Ping splnila svoje poslanie, musí nájsť odvahu a magickú silu, o ktorej doteraz nevedela. Už nemôže byť tým bojazlivým, plachým sirotou, akým bývala kedysi. Teraz je skutočnou hrdinkou, ktorá musí zachrániť draka. (Forum film)

 

Piatok 20:00 Kolaps

Žáner: Thriller, Akcia, Dráma

Diskriminácia

Násilie

Strach

Príbeh dystopického filmu Kolaps sa odohráva v blízkej budúcnosti, ktorú si väčšina z nás nechce a nevie ani predstaviť. Renomovaná vojnová reportérka Lee (Kirsten Dunst) sa spolu so svojím tímom vydáva na nebezpečnú a adrenalínovú cestu naprieč zničenou Amerikou. Cieľom ich misie je zdokumentovať eskalujúcu občiansku vojnu, ktorú vyvolal kontroverzný príhovor prezidenta. Nenávisť ovládla všetky vrstvy spoločnosti, ľudskosť a priateľstvo stratili svoj význam a nikto si nemôže byť istý svojím životom zoči-voči hrubej sile zbraní. (Forum film)

 

Sobota 17:00 Kung Fu Panda 4

Žáner: Animovaný

Legendárny kung-fu bojovník Po si myslel, že konečne bude môcť v pokoji odpočívať v Údolí pokoja a chrumkať svoje obľúbené knedle. Na obzore sa však črtá nový nepriateľ, oveľa nebezpečnejší, akí tí, ktorým doteraz čelil. (Cinemart)

 

Sobota 20:00 Smršť

Žáner: Thriller, Mysteriózny

Násilie

Strach

Hlavným hrdinom filmového príbehu je forenzný psychológ Martin Lang (Tomáš Maštalír), ktorý prichádza spolu s manželkou Pawlou (Anna Geislerová) do kúpeľov v horách. Ďaleko od civilizácie si chcú oddýchnuť a pokúšajú sa zachrániť vzťah. Prechádzajú vážnou partnerskou krízou, ktorá pramení z hlboko ukrytej traumy, a tento pobyt je pre nich ultimátom – buď svoje problémy prekonajú, alebo sa každý vyberie vlastnou cestou. Kolobeh rutinných dní však naruší príchod tajomnej zásielky – balíka s dôkazovým materiálom z vyšetrovania tragického prípadu. Odosielateľom je Langov kolega, psychológ. Ten od neho potrebuje pomoc v prípade známom ako „jazda smrti“, na konci ktorého boli štyria mŕtvi. Lang sa spočiatku zdráha, ale postupne podľahne neznámej sile, ktorá ho k prípadu priťahuje. Filip Veselovský, jeho kamarátka Nina a jej partner, policajt Gabo v jeden večer nastúpili do auta. Po jazde, ktorej trasa nedávala zmysel, auto zastalo na pumpe. Nina natankovala a jeden z mužov ju zastrelil. Šofér okamžite vyrazil smerom do lesov a po chvíli v plnej rýchlosti prešiel do protismeru a zrazil sa s protiidúcim autom. Ľudia v ňom boli na mieste mŕtvi rovnako ako Gabo. Ten však zomrel ešte predtým, guľkou do hlavy. Veselovský vyviazol s ťažkými zraneniami a teraz čelí obvineniu z viacerých trestných činov vrátane vraždy. Hrozí mu dvadsaťpäť rokov vo väzení, ale on tvrdí, že je nevinný. Snaží sa vyšetrovateľov presvedčiť, že bol k tomu prinútený a vinu a na tomto zločine nesie halný vietor.. (Bontonfilm)

 

Nedeľa 17:00 Domáce príšerky

Žáner: Animovaný

Strach

Vedeli ste, že vo vašom dome žije niekto bez toho, aby ste ho videli? Elfinovia sú malé chlpaté príšerky, ktoré udržiavajú v každom dome pokoj a harmóniu. Ich úlohou je premeniť váš dom na domov. Finnick nie je ako všetci ostatní Elfinovia. Zdá sa, že z každého, kto sa nasťahuje do jeho domu, si len robí žarty a snaží sa ich z domu vyhnať. Všetko sa ale zmení, keď sa do domu príde Christine s jej rodinou, ktorá Finnicka odhalí. Keď sa ale v meste začnú diať čudné veci, Finnick a Christine, ktorí sú tak odlišní, sa budú musieť spojiť a spolupracovať, aby vyriešili všetky záhady a zachránili mesto! (Continental film)

 

Nedeľa 20:00 Boy Kills World

Žáner: Akcia

Násilie

Strach

Vulgarizmy

 

Sledujte: 

FB: Kino Šaľa

Instagram: kino.sala

Vstupenky si môžete zakúpiť online na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/